Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat de la sediul Pro TV până acasă: „M-am speriat, era noapte” / Exclusiv

.

Un bărbat a urmărit-o pe Iulia Pârlea într-o noapte de la sediul Pro TV până acasă. La Fresh by Unica, prezentatoarea rubricii meteo ne-a povestit cum a gestionat momentul și ce a învățat din această experiență.

Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat de la Pro TV până la scara blocului

Datorită personalității ei calde și pozitive, Iulia Pârlea este îndrăgită de un număr mare de telespectatori, care o urmăresc zi de zi cu interes prezentând vremea în cadrul știrilor Pro TV. Acest lucru s-a tradus atât printr-un val de mesaje de admirație pe rețelele sociale, cât și printr-o întâlnire față în față cu un admirator.

Deși s-a temut în acel moment, Iulia Pârlea i-a explicat bărbatului, în stilul calm și blând care o caracterizează, că gestul lui a fost unul nepotrivit.

„Acum câteva luni am fost urmărită de un domn și m-a speriat treaba asta. Abia atunci am început să conștientizez că poate ar trebui să fiu mai atentă. Mi-a ieșit în cale când ieșeam de la știri. Nu i-am spus nimic, m-am speriat, pentru că era noapte. A continuat urmărindu-mă și m-am trezit cu el în fața scării. Și atunci chiar m-am speriat. Dar a înțeles. Eu sper că a înțeles că nu e cazul să mă urmărească. Așa pare, că a înțeles”, a povestit Iulia Pârlea, la Fresh by Unica.

Citește și: Iulia Pârlea, mătușă înainte de termen. Bebelușul a avut alte planuri. „Ne-a dat mari emoții” / Exclusiv

Ce părere are Iulia Pârlea despre hate-ul online

Așa cum spuneam mai sus, Iulia Pârlea este o prezență TV îndrăgită de publicul telespectator. De aceea, până acum, prezentatoarea de la Pro TV nu s-a confruntat personal cu hate-ul online. Deși nu a fost ținta acestui fenomen, observă cum acesta ia pe zi ce trece amploare.

„Când aud, inclusiv ce se întâmplă acum cu Eva Măruță, nu înțeleg și nu știu cum să reacționez. Mă gândesc mereu, oamenii ăstia nu-și dau seama că e un copil? Nu contează că este fetița lui Cătălin și a Andrei Măruță. La noi parcă oamenii au devenit din ce în ce mai răi. Să se pună în locul părinților, dacă Eva era copilul lor, ei cum ar fi procedat? Cred că i-ar fi durut sufletul”, a explicat Iulia Pârlea, pentru Unica.ro.

Citește și: Iulia Pârlea s-a îndreptat către biserică după pierderea mamei: „Am avut sentimentul că mi s-a rupt stâlpul de sprijin” / Exclusiv

„Crezi că dacă o să arunci cu noroi în mine o să-ți fie mai bine?“

Jurnalista a atras atenția asupra consecințelor pe care mesajele de hate le au asupra oamenilor cărora le sunt adresate. Iulia Pârlea încurajează oamenii să facă un pas în spate și să empatizeze cu cel pe care își doresc să-l rănească printr-un comentariu răutăcios.

„Ei scriu și uită. Nu se mai gândesc că cel căruia i-au scris pune la suflet. S-au întâmplat atâtea cazuri când au avut loc tragedii. Să sperăm că ușor, ușor ne educăm și pe partea asta. Crezi că dacă o să arunci cu noroi în mine o să-ți fie mai bine? Mai mult, în momentul în care iei noroiul și-l arunci, tu ești cel care se murdărește. Să fim mai buni, zic”, a completat prezentatoarea de televiziune.

Citește și: Iulia Pârlea face bilanțul lui 2023: “Nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am propus. Nici casă nu mi-am luat, nici mașină”/ Exclusiv

Iulia Pârlea nu este o persoană matinală

Iulia Pârlea își iubește profesia și asta se poate vedea cu ochiul liber, ori de câte ori aprindem televizorul și ne dă veștile bune sau mai puțin bune despre vreme cu un zâmbet larg pe buze. Pentru că n-a fost niciodată o persoană matinală, Iulia preferă să prezinte în cadrul jurnalelor din a doua parte a zilei.

Vezi ce ne-a povestit despre diminețile în care prezintă vremea la matinal, dar și ce-și dorește să facă mai bine în 2024, în videoclipul de mai jos.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina de Facebook Unica.ro!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton