Iulia Pârlea s-a îndreptat către biserică după pierderea mamei: „Am avut sentimentul că mi s-a rupt stâlpul de sprijin” / Exclusiv

.

Iulia Pârlea și-a pierdut mama cu două săptămâni înaintea aniversării de 23 de ani. La Fresh by Unica, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV ne-a povestit cum a schimbat-o pierderea mamei și de ce consideră despărțirea părinților unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat.

Părinții Iuliei și ai fratelui ei mai mare au divorțat când jurnalista avea 6 ani, iar fratele ei 10. Prezentatoarea TV ne-a mărturisit că este recunoscătoare că a crescut în armonie și nu în certuri.

Iulia Pârlea și-a pierdut mama în urmă cu 15 ani: „Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta”

Mama Iuliei Pârlea s-a stins din viață în toamna anului 2008, cu două săptămâni înaintea aniversării de 23 de ani a jurnalistei. Prezentatoarei TV îi place să-și pună gândurile și emoțiile pe hârtie, iar în prezent lucrează la cartea ei de debut, „De vorbă cu mama”. „Este refugiul meu”, ne spunea în martie 2023.

„Clar m-a marturizat (n.red.: pierderea mamei). (…) Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta. (…) M-a făcut să fiu mai responsabilă, nu că n-aș fi fost și înainte, pentru că ea așa m-a crescut. În momentul în care ea s-a dus, am avut sentimentul că mi s-a rupt stâlpul de sprijin”, ne-a spus Iulia Pârlea, la Fresh by Unica.

Citește și: Iulia Pârlea, mătușă înainte de termen. Bebelușul a avut alte planuri. „Ne-a dat mari emoții” / Exclusiv

Jurnalistei i-a fost și încă îi este greu, însă consideră că nimic nu este întâmplător și este conștientă că nu poate face nimic pentru a schimba cele întâmplate. Părinții Iuliei Pârlea s-au despărțit când ea avea 6 ani, iar fratele ei 10. Deși evenimentul a maturizat-o, la fel ca pierderea mamei mai târziu, prezentatoarea TV este recunoscătoară că a crescut în liniște și armonie, nu în tensiuni și conflicte.

„Poate o să pară aiurea ce o să spun, dar eu cred că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat din punctul acesta de vedere, copil fiind. Am trăit mult mai liniștită alături de ea, decât eram atunci când eram o familie tradițională. La vârsta aia a fost o maturizare oarecum. Eu zic că mi-a făcut bine”, a mai spus Iulia Pârlea, pentru UNICA.ro.

Articolul continuă după GALERIA FOTO

Citește și: Iulia Pârlea face bilanțul lui 2023: “Nu s-a întâmplat nimic din ce mi-am propus. Nici casă nu mi-am luat, nici mașină”/ Exclusiv

Iulia Pârlea s-a închis în ea după pierderea mamei: „M-am îndreptat către biserică”

După pierderea mamei, Iulia Pârlea s-a închis în ea. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu a simțit nevoia să apeleze la ajutor de specialitate. Una dintre rezoluțiile anului 2024 pentru jurnalistă este să dea o șansă terapiei. Totodată, Iulia își dorește să facă mișcare, să meargă la sală ori să facă Yoga, ambele benefice pentru sănătatea fizică și psihică deopotrivă.

„M-am certat cu toată lumea, cum ar veni, inclusiv cu Dumnezeu. Am încercat să mă ajut singură. Am citit mult și, la un moment dat, când am simțit că nu mai pot de una singură, nu înțeleg de ce nu m-am dus spre un terapeut. M-am îndreptat mai mult spre biserică, m-am împăcat cu Doamne-Doamne. Acolo m-am dus să mă refac, să-mi alin durerea. Acum îmi dau seama că am nevoie de un terapeut care să mă ghideze. Am citit, dar nu pot să le știu pe toate”, a mai declarat Iulia Pârlea, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Urmărește interviul integral mai jos, pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook!

Citește și: Iulia Pârlea: „Iubirea nu este de ajuns. Pentru o relație e nevoie de mult mai mult” / Exclusiv

Fresh by Unica, sezonul 2

În fiecare miercuri, de la ora 19:00, dezbatem subiecte de actualitate cu invitați din diverse domenii de interes. Vorbim cu ei despre experiențele personale care i-au modelat în oamenii din prezent și analizăm teme actuale, de la terapie și dezvoltare personală, până la alimentație și fitness. Până acum, în sezonul al doilea i-am avut invitați pe Ozana Barabancea, Lili Sandu, Misha Miller, Adrian Nartea, Vlad Gherman și Dr. Costin Dămășaru.

Printre invitații sezonului 1 Fresh by Unica s-au numărat prezentatorii TV Cristi Brancu, Cove și Andreea Marin, actrițele Alexandra Velniciuc, Laura Cosoi și Andreea Ibacka, artistele Andreea Bălan, Alina Sorescu și Alexandra Ungureanu. Au trecut pragul redacției și Carmen Brumă, expert în nutriție, jurnalistele Paula Herlo și Iulia Ionescu și artistul Marcel Pavel, printre alții.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton