Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire: „A stat cu Mikaela vreo două ore” / Exclusiv

.

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de aproximativ opt ani. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Iulia și Mike au spus dacă ar putea trece peste infidelitate, cum a decurs prima întâlnire, care este punctul forte al cuplului lor, dar și dacă ar participa la „Power Couple”.

Iulia Albu și Mike s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și a fost „ură” la prima vedere. Atât Iulia, cât și Mike s-au considerat unul pe celălalt aroganți. Cu toate acestea, două luni mai târziu, Mike i-a propus Iuliei să se revadă. A doua întâlnire a fost un succes, iar de atunci au rămas împreună.

Iulia Albu și Mike, detalii neștiute despre prima întâlnire. „A stat cu Mikaela”

La avanpremiera „Power Couple”, Iulia Albu și Mike ne-au povestit că una dintre primele lor întâlniri a fost la Kanal D, pe când Iulia găzduia rubrica „WOW sau BAU” la „WOWbiz”. „Am fost la Kanal D. A venit. Am făcut o întâlnire. A stat cu Mikaela (n.red.: fetița Iuliei Albu) vreo două ore”, a spus cuplul, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Mai apoi, Iulia și Mike ne-au dezvăluit ce ar schimba unul la celălalt. Iulia și-ar dori ca Mike să fie un pic mai calm. „I-aș spune un fitil mai lung până să se enerveze. Până explodează să dureze puțin mai mult. Cu nervii, atâta. Bine, acum nu mai avem problema asta. Sincer, n-aș schimba nimic la el”, ne-a spus Iulia Albu.

Citește și: Cum se înțeleg Iulia Albu și mama lui Mike. Criticul de modă, declarații în lacrimi despre părinții ei, la America Express

Ar trece Iulia Albu și Mike peste infidelitate: „Depinde”

Cât despre Iulia, Mike spune că singurul lucru pe care l-ar schimba la ea ar fi să fie un pic mai ordonată. Totodată, Mike ne-a dezvăluit că cel mai mult iubește la Iulia faptul că îl face să râdă. I-am întrebat și dacă ar putea trece peste infidelitate. „Nu!”, a răspuns Mike imediat. „Depinde despre ce ar fi vorba. Depinde cu ce m-ai înșela. Eu visez noaptea câteodată că mă înșeală și mă trezesc supărată”, a continuat Iulia.

„Pentru ea ar fi mai ușor, pentru mine ar fi mai greu, pentru că eu nu mă trezesc niciodată visând că m-a înșelat”, a mai spus Mike. „Câteodată mai visez că mă înșeală și mă trezesc foarte supărată. Îmi dau seama că e stupid”, a completat Iulia. „Nu foarte supărată. Neagră!”, a adăugat Mike.

Citește și: Iulia Albu și Mike, noi detalii despre despărțirea după America Express 2023: „Ne-am împăcat în pat” / Video

Care este punctul forte al cuplului lor

Perechea ne-a mai dezvăluit că majoritatea certurilor lor încep din motive stupide. Pe Iulia, spre exemplu, o deranjează că Mike îi spune din reflex „nu” oricând îi propune ceva. Probabil din acest motiv Mike este și cel care își cere iertare mai des.

După ce au participat la „America Express”, Iulia Albu și Mike au apelat la terapie de cuplu. „Am fost. Funcționează. Doar de două ori a funcționat. A treia oară n-a mai fost nevoie”, a spus perechea, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum s-a filmat Iulia Albu cu noul animal de companie excentric. „Nu le convine deloc când apare un intrus prin casă!”

Nici Iulia, nici Mike nu cred că banii aduc fericire, iar fashion editorul este de părere că punctul forte al cuplului lor este că sunt neînfricați. „Eu cred că punctul nostru forte este că ne iubim așa, fără limite. Nu văd cum aș putea să trăiesc fără Iulia și nu știu cum ea ar putea să trăiască fără mine”, a spus și Mike.

Vezi în interviul video de mai sus ce au spus Iulia și Mike despre participarea la „Power Couple”!

Foto: Instagram; UNICA.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton