Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

.

Iulia Albu și Mike au avut o relație încordată în competiția America Express, Drumul Soarelui, sezonul șase. Cei doi au avut discuții aprinse și s-au contrazis de multe ori în timpului concursului. La întoarcere au ajuns la psiholog, unde lucrurile au degenerat.

Ba mai mult, Iulia Albu și Mike, iubitul ei, s-au și despărțit pentru o lună și jumătate, ca, într-un final, să decidă să își mai dea o șansă. Acum dezvăluie cum au stat lucrurile.

Mike, despre America Express: “Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia”

Mike are și o explicație pentru momentele în care a sărit coarda la America Express. Presiunea din competiție era mult prea mare. “Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două”, spune el, conform Cancan.

Iulia Albu, despre relația cu Mike în competiția America Express

De partea cealaltă, Iulia Albu crede că a avut reacția potrivită în relația cu el și nu se condamnă că nu a schimbat evoluția lucrurilor. “Bine, care erau opțiunile?! Opțiunea A, ce spunea tot internetul, să mă fi răzbunat pe el și să fi plecat de acolo, adică să fiu o persoană care renunță, eu nu sunt așa. Opțiunea B, să mă iau la ceartă cu el, efectiv. Asta nu!”, precizează vedeta.

Criticul de modă recunoaște că și astăzi când urmăresc emisiunea mai apar discuții. “Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim, mai mult eu”, adaugă Iulia Albu.

Iulia Albu crede că mulți oameni se regăsesc în povestea lor

Mersul la psiholog nu le-a ușurat viața, ba din contră. După câteva ședințe, au renunțat. “Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers”, susține Mike.

“Ne-am certat mai rău la psiholog decât la America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit “uite, mai sunt și alții ca noi”, adaugă Iulia Albu.

Citeşte și: Andra a apărut fără niciun pic de machiaj. Imaginea cu care surprinde soția lui Cătălin Măruță

Citeşte și: De ce s-au bătut Delia și Andreea Popescu în mașină. Fosta dansatoare face dezvăluiri: „Am renunțat la tot”

Citeşte și: Ioana Blaj a dat din casă. Ce spune despre soacra Ruxandra Ion și rolul din serialul Lia: “Cred că e mai mult decât fericită”/ Exclusiv

Citeşte și: Alexia Eram a dezvăluit că merge la terapie: „Plâng aproape în fiecare zi”. De ce suferă fiica Andreei Esca

„Am avut foarte multe momente în care am fost OK”

Mike susține că în povestea lor nu au fost doar probleme, chiar dacă așa s-ar putea crede. “Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost OK”, mai spune el.

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, sunt împreună de șapte ani. Vedeta a mai fost căsătorită în trecut cu Mihai Albu, despre care spune că a fost primul bărbat din viața ei. Cei doi au împreună o fiică, pe Mikaela.

Iubitul Iuliei Albu lucrează în publicitate și marketing. La doar 13 ani, Mike a primit o bursă la Londra, unde a studiat mai mulți ani vioara. Ulterior, din cauza unei probleme la umăr, Mike a fost nevoit să renunțe la această pasiune. El s-a întors din Anglia în România după ce a cunoscut-o pe Iulia.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton