Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram. Criticul de modă și-a pierdut cumpătul la America Express / Video

.

Iulia Albu (42 ani) s-a aflat în centrul atenției în ediția de luni, 27 noiembrie 2023, a emisiunii America Express. Criticul de modă a fost ironizat de Alexia și Aris Eram din cauza ținutei sale și, la un moment dat, aceasta și-a pierdut cumpătul în fața unor copii și a țipat la ei.

Stresul și oboseala și-au pus amprenta pe Iulia Albu care s-a pierdut cu firea în timpul unei probe, în fața unor copii. Aflată la o școală, unde trebuia să învețe câteva semne alături de elevi, criticul de modă, presată de timp, a ridicat vocea la unul dintre aceștia.

Iulia Albu s-a pierdut cu firea la America Express

Echipele rămase în competiție au primit o nouă misiune dificilă din partea Irinei Fodor. Concurenții au fost nevoiți să meargă la o școală și să deseneze trei semne alături de câțiva copii, fără să își murdărească hainele.

În momentul în care cei mici au murdărit-o cu vopsea, Iulia Albu s-a supărat și a ridicat vocea la ei.

„Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta!”, a spus concurenta supărată.

La scurt timp, ea și-a dat seama că reacția sa a fost una nepotrivită.

„Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el (n.r. Mike) sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el”, a povestit Iulia Albu la testimoniale.

Citește și: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citește și: Surprize la Antena 1 în minivacanța de 1 Decembrie. Când se va difuza America Express: Drumul Soarelui

„Nu trebuie să-i lași! Fugi! Ia rucsacul și fugi!”, i-a spus Iulia lui Mike, care era plin de vopsea.

Înainte de difuzarea acestui moment la televizor, Iulia Albu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre gestul său.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat”, a scris ea pe Instagram.

Criticul de modă, ironizat de Alexia și Aris Eram

În aceeași ediție a emisiunii America Express, Iulia Albu a fost ironizată de Alexia și Aris Eram pentru ținuta aleasă pentru această etapă a competiției. Criticul de modă a ales să poarte o bluză roșie cu paiete ce le-a adus aminte fraților Eram de Michael Jackson.

În timpul testimonialelor, Aris nu s-a putut abține și a glumit pe seama ținutei Iuliei Albu.

„Iulia arată ca Michael Jackson. I-hii!”, a spus amuzat fiul Andreei Esca.

Citește și: Lecția pe care Dan Bittman le-a dat-o băieților lui: „E nevoie să ai idolii tăi o perioadă” / Video exclusiv

Citește și: Foștii jurați Chefi la Cuțite, dați în judecată de Antena 1. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu: „N-am făcut nimic rău”

La rândul ei, Alexia Eram a vorbit și ea despre bluza rivalei sale din concurs.

„A venit îmbrăcată cu un body sclipitor, roșu, cu umeri, paiete, cu niște păsări în cap. Michael Jackson is alive! (n.r. Michael Jackson trăiește!)”, a zis și Alexia.

La începutul competiției au existat câteva tensiuni între echipa fraților Eram și Iulia Albu. Însă, în etapa trecută, Alexia a dezvăluit că a stat de vorbă cu criticul de modă și și-au rezolvat neînțelegerile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iulia Albu la America Express

Sursă foto: Instagram, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton