Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

.

Iulia Albu a dezvăluit că sub chipul dur al unui critic de modă se află o femeie sensibilă, care a trecut printr-o perioadă dificilă. Aflată la America Express alături de iubitul ei, Mike, fosta soție a lui Mihai Albu a făcut dezvăluiri despre perioada divorțului și despre cât de greu i-a fost să își crească singură fata, pe Mikaela.

Vedeta în vârstă de 42 de ani și designerul de pantofi au divorțat în anul 2013, după o căsnicie care a durat 9 ani. Din acel mariaj a rezultat o fetiță, acum în vârstă de 14 ani, care a rămas în grija mamei sale. Deși toată lumea credea că lucrurile au mers de minune pentru Iulia după divorț, se pare că acesteia i-a fost greu să își crească singură copilul.

Iulia Albu, dezvăluiri despre divorțul de Mihai Albu

Iulia Albu și Mike, împreună cu celelalte echipe participante la America Express – Drumul Soarelui sunt nevoiți să își caute cazare în fiecare noapte, la localnicii din Columbia. În una din etape, criticul de modă și iubitul ei au fost găzduiți de o femeie divorțată, care a fost nevoită să își crească singură fetița. În timp ce localnica le povestea cum este nevoită să se descurce de una singură, Iulia a început să plângă, retrăind momentele de după divorțul de Mihai Albu.

„Știu și eu cum e să fii mamă singură. Sunt divorțată și am o fiică. Și a fost foarte greu. Am trecut și eu prin asta și știu cât este de greu. Și știu ce înseamnă pentru un copil”, a afirmat Iulia la America Express.

Totodată, ea a explicat că este normal să plângă în astfel de momente, întrucât a trăit și ea clipe asemănătoare.

„Este normal să plângi în momentul în care te emoționează ceva atât de mult. Nu am fost chiar în situația ei, dar am fost acolo, știu ce înseamnă să îți crești copilul singură. Sincer, nu-i doresc nimănui să treacă prin asta”, a precizat criticul de modă.

Citește și: Câți bani câștigă Laura Giurcanu? Firma concurentei de la America Express a „explodat” în 2022

Citește și: Cine este Mike de la America Express 2023. S-a mutat din Anglia în România pentru Iulia Albu

Citește și: „Acum sunt fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”. Cum arăta Giulia Anghelescu de la America Express înainte de operațiile estetice

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express. Ce vârsta are, ce facultate urmează și cine este iubita lui

Iulia și Mike, despre experiența America Express

Înainte de a pleca împreună la America Express, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au arătat încântați de această aventură în care aveau să pornească împreună. Acum, vedeta a povestit pe Instagram câteva lucruri despre experiența ei pe continentul sud-american și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat acolo.

Criticul de modă a dezvăluit că suferă de intoleranță la gluten, astfel că, pe timpul filmărilor, fața ei s-a umflat. Pe de altă parte, recunoaște că ea și Mike au intrat în competiție cu câteva kilograme în plus.

„Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici, despre America Express:

  1. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori.
  2. Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile.
  3. În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic.
  4. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe”, a scris Iulia Albu, pe Instagram, care a postat și câteva imagini prin care își explică afirmațiile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iulia Albu și Mike la America Express

Sursă foto: PR, Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton