Iubitul lui Stephan Pelger a murit într-un accident auto. „De atunci nu am mai avut o relație!”

.

Vestea decesului lui Stephen Pelger a șocat lumea mondenă. Celebrul creator de modă s-a stins pe 8 iunie 2023, la vârsta de 44 de ani.

Despre Stephen Pelger se știe că ultima perioadă a vieții a fost umbrită de problemele cu depresia și insomnia. Designerul lua o mulțime de pastile în ultimii ani de viață. Dar o mare necunoscută era legată de viața personală a lui Stephan Pelger.

„A murit în timp ce eram împreună”

Designerul era mereu singur și nu apărea în public cu niciun partener. Designerul i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță, în podcastul „În Oglindă”, că singura și unica sa iubire a fost la 18 ani. Din păcate, nici aceea nu a durat mult, pentru că iubitul lui a murit într-un accident rutier.

„Da, am trăit-o la 18 ani. Da, prima și singura poveste de dragoste a fost una de adolescent, exact așa cum scrie în carte, cu fluturi în stomac. Din păcate, băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină. Și eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație. A murit în timp ce eram împreună. Bine, eram neoficial împreună, numai mama știa. A avut un accident de mașină.

Eu eram în primul an de facultate la Viena, aveam 19 ani deja. Am aflat vestea că a avut un accident, a intrat un tir în mașina lui. Și mama l-a îngrijit până în ultima zi, când a murit. Eu nu l-am mai văzut. Dar am fost un cuplu câteva luni. Dar altă relație eu nu am mai avut.

Citeşte şi: Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Designerul a lăsat în urmă bunuri de mare valoare

Citeşte şi: Adina Buzatu, despre moartea lui Stephan Pelger: „Aveam un feeling. Sunt șocată!” Ce discuție au avut cei doi acum câteva zile

Citeşte şi: Dorința neîmplinită a lui Stephan Pelger, designerul găsit spânzurat. „Este foarte greu!”

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de moartea lui Stephan Pelger. „Părea puțin abătut, supărat!”

„Probabil că o să devin un bătrân cu 50 de câini”

Am avut relații pasagere, dacă le poți numi așa, de o săptămână, de petrecut așa… Dar relație în adevăratul sens, să fiu atât de îndrăgostit ca atunci, aș fi putut da totul. De atunci nu am mai avut aceleași sentimente.” – a povestit Pelger, în 2022.

Designerul locuia singur, doar cu animalele de companie.

„Sunt eu cu cățeii, cu animalele. Probabil că o să devin un bătrân cu 50 de câini. Visul copilăriei mele era să am un adăpost pentru animale. singur în casa aceea, dar nu sunt singur. Casa mea tot timpul a fost o casă deschisă. Cred că în fiecare zi vine cineva la o cafea, chiar dacă este pentru 5-10 minute.” – povestea designerul.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Mihai Ghiță l-a întrebat dacă nu i-ar fi mai ușor să își împartă viața cu un partener. Designerul a precizat atunci că această dorință nu i-a fost îndeplinită.

„Cred că asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar cred că, odată cu trecerea timpului, extravaganțele pe care le cer de la cineva… Mă rog, e foarte greu, de la un anumit punct, să conviețuiești cu cineva care nu este exact la nivelul dorințelor tale. La nivelul meu, un nivel la care cred, poate sună foarte îngâmfat, că puțină lume ajunge.

Un nivel al dicuției, al intereselor comune, statutul social nu este important pentru mine, educația este cea care contează. Umorul este foarte important la cineva. Să pot fi eu, fără mască. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile cu mine. Și nu vreau să mai fac niciun compromis. Prefer să rămân cu cățeii.” – i-a dezvăluit Pelger lui Mihai Ghiță.

Foto – Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton