Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

.

Rona Hartner și-a cucerit publicul cu energia ei debordantă, iar cu aceeași pasiune și-a trăit și viața sentimentală. Artista s-a bucurat de câteva iubiri pătimașe și „a ars mocnit” pentru fiecare. De ce a fost Rona Hartner numită „amanta președintelui Emil Constantinescu”, care sunt relațiile amoroase care i-au marcat viața, dar și de ce a divorțat de tatăl fiicei sale, Sumalya, la mai puțin de un an de căsnicie?

A plecat din poveștile în care nu s-a mai regăsit fără regrete, sperând că fericirea e doar la un colț distanță. Chiar și când se lupta cu boala, Rona Hartner spera la o dragoste care să o împlinească.

Rona Hartner a rămas în Franța pentru bărbatul de care se îndrăgostise

Rona Hartner a mers în Franța pentru o filmare, dar s-a îndrăgostit la prima vedere de Rocco Sedano și a decis să rămână, chiar dacă avea cu ea doar o valiză, așa începea un frumos vis.

„Am plecat la o filmare și acolo l-am văzut pe bărbatul vieții mele, la o emisiune, față în față și am decis să rămân. Dragoste la prima vedere, o nebunie. Am rămas cu o valiză minusculă, cu trei haine în ea și cu două pixuri.

Adică, am rămas cu nimic, în Franța, de pe o zi pe alta, deoarece consumasem toți banii pe care îi luasem și l-am rugat pe Dumnezeu, m-am dus într-o biserică care era goală, m-am așezat pe jos, ca o cruce, și i-am zis lui Dumnezeu «Dă-mi și mie un apartament gratis, la Paris, imediat, că m-am îndrăgostit de un băiat. Nu știu unde locuiește, dar, te rog, în cartier la el»”, povestea Rona Hartner, la Kanal D, în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Citeşte și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Citeşte și: Ce picioare tonifiate are Kate Middleton! Roșul i-a dat curaj. A fost tandră și cu William

Citeşte și: Cum arată apartamentul influenceriței Laura Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă” / Video

Citeşte și: Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. S-a mutat în ea cu copiii, după divorțul de Brad Pitt

„Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic”

Rona Hartner nu cunoștea țara, orașul, dar dorința de a rămâne acolo a fost atât de puternică încât a reușit să rămână. „Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic «Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân». Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe o stradă perpendiculară cu iubitul meu.

Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic, ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire. Urca, eu eram la etajul unu, el urca pe afară, noaptea, să vină să mă vadă. Deci, iubire din aia, ca în filme”, mai spunea ea.

Rona Hartner „a dansat” doar trei ani cu Rocco Sedano

Rona Hartner a avut o relație de dragoste furtunoasă cu Rocco Sedano pe care l-a cunoscut în Franța. Cei doi au divorțat în 2008.

„Am stat trei ani împreună, a greșit și el, am greșit și eu, în sensul că eu eram extrem de imatură  El era cel mai mare dansator de tango argentinian din lume și luase Oscar-ul. Eu îl pictam numai pe el, am făcut 300 de tablouri despre el.

Am scris poezii, am scris un metru de poezii pentru el. Scriam numai despre el. Am învățat engleză și spaniolă, scriind poezii pentru el”, a mai povestit aceasta în emisiunea Duet cu Alexandra.

De ce s-a despărțit Rona Hartner de Rocco Sedano, tatăl fiicei sale

După mai puțin de un an de căsnicie, Rona Hartner a divorțat de dansatorul argentian Rocco Sedano. La un moment dat, artista a recunoscut că acesta iubea prea mult petrecerile și alcoolul, iar mama lui îi susținea viciul.  

Cu toate astea, cei doi au păstrat o relație amiabilă de dragul fiicei lor, Sumalya: „Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la inidenii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui.  Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”, mărturisea  Rona Hartner. Solista recunoștea că Rita Sumalya seamănă foarte mult cu tatăl ei fizic.

Rona, despre zvonurile că a fost amanta președintelui Emil Constantinescu

În noiembrie 1996, Rona Hartner a fost implicată într-un scandal monden. A fost numită atunci amanta președintelui Emil Constantinescu. Zvonurile au apărut după ce doi au dansat împreună la un eveniment și au fost fotografiați. Actrița a negat relația. „Mi s-a zis: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my looser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.

Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r. – film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a dezvăluit Rona Hartner, în septembrie 2022, în cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Rona Hartner și Herve Camilleri, o relație greu încercată

Rona Hartner și Herve Camilleri, de profesie Dj, au fost trei ani iubiți înainte de căsătoria din 5 octombrie 2019. Cei doi și-au unit destinele în Franța. După un an și jumătate, solista a anunțat divorțul.

Rona Hartner s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. „Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult, mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.
„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect.

El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și conturile le-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, mai spunea Rona Hartner după despărțire.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton