Iubirea interzisă trăită de Elena Merișoreanu. Cum au reacționat părinții: „Când o să ai 25 de ani, el o să aibă aproape 40”

.

Elena Merișoreanu a avut parte de câteva iubiri furtunoase înainte să își întâlnească marea dragoste. La un moment dat, s-a întâlnit chiar și cu un diplomat. Bărbatului cu care avea să ajungă în fața altarului i-a iertat, însă, și un episod de infidelitate, iar asta din prea multă dragoste.

Cu toate astea, cei 50 de ani pe care i-au petrecut împreună demonstrează că au fost făcuți unul pentru celălalt.

Elena Merișoreanu: „Prima dată m-am îndrăgostit de învățătorul meu”

“Eu sunt crescută, născută la țară. Vreau să spun că prima dată m-am îndrăgostit de învățătorul meu. Dar el nu știa, săracul! De unde să își dea seama că mă uit la el? Eram prin clasa a 4-a, a 5-a, nu mai țin minte! Apoi, vorbeam cu un diplomat. Venisem deja în București. Eu am venit la 16 ani, deci tot copilărie se numește.

Tata, om cu scaun la cap, la fel ca mama, zice: “Dragă, acesta e prea mare pentru tine! Când tu o să fii în floarea vârstei, când o să ai 25 de ani, el o să aibă aproape 40! Acestea nu sunt căsnicii bune. Da (n.r. cu soțul au fost de acord din prima). Eram din aceeași lume, născuți în același an”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Ego.ro.

Citeşte și: 4 vedete din România care au fost Miss. De ce a urcat Bianca Brad pe scenă fără lenjerie intimă

Citeşte și: Elena Merișoreanu, prima apariție TV după ce și-a pus proteză la picior : „A fost ca un concediu, am fost răsfățată”

Citeşte și: Elena Merișoreanu a devenit străbunică: „E o bucurie imensă, un sentiment extraordinar” / Exclusiv

Cum și-a cunoscut soțul Elena Merișoreanu

Artista s-a îndrăgostit de soțul ei la prima vedere și nimeni nu a reușit să îi despartă. Elena Merișoreanu l-a iertat pe Viorel Croitoru chiar și când a greșit.

“M-am cunoscut cu soțul prin intermediul cumnatului de acolo, de la țară. Când m-am dus în concediu, el făcea practică acolo. Așa ne-am cunoscut, parcă a fost o chimie de la prima vedere. Dragoste la prima vedere! Iată, a durat aproape 50 de ani”, adaugă ea.

A aflat că e înșelată în timpul unui turneu

Relația lor a fost greu încercată la un moment, dar Elena Merișoreanu a ales să treacă peste un episod care le putea aduce despărțirea.

“Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegăo scrisoare. “Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasă, la o vecină și a întrebat-o dacă la mine acasă este lumină, pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie.

“Cred că e soacra ta”, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba”, povestea Elena Merișoreanu, într-o emisiune TV.

Citeşte și: Fiica Andreei Berecleanu împlinește 22 de ani. Ce relație are Eva Zaharescu cu știrista: “Este tulburător de frumoasă”

Citeşte și: Decizia luată de Liviu Vârciu în privința fiicei sale: „Trebuie să demonstreze singură”. De ce nu îi mai dă bani Carminei

Elena Merișoreanu a aflat adevărul de la amantă

Când s-a întors în țară, artista a vrut să afle adevărul și s-a întâlnit imediat cu presupusa amantă. „Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă, să luam prânzul împreună.

Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „te tai bucați și te arunc, la câini te dau”. A făcut niște ochi mari la mine și a zis: „Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta. Și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla, de la emisiune”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton