Ispita Mădălina de la „Insula Iubirii” și Daniel Ungureanu, părinți pentru prima dată? Daiana Prodan i-a dat de gol

.

După terminarea filmărilor din Thailanda pentru sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, viața sentimentală a fostului concurent Daniel Ungureanu și a ispitei Mădălina Maricuț a continuat într-un ritm amețitor. Povestea lor de dragoste a captat rapid atenția publicului, iar acum speculațiile despre o posibilă sarcină a Mădălinei au făcut înconjurul internetului. Dar care este, de fapt, adevărul din spatele acestor zvonuri și ce mesaj surprinzător le-a transmis Daiana Prodan, fosta concurentă, celor doi îndrăgostiți?

Ispita Mădălina de la „Insula Iubirii” și Daniel Ungureanu, părinți pentru prima dată?

Pentru cei care au urmărit cu sufletul la gură „Insula Iubirii”, relația dintre Daniel Ungureanu și Maria Covasa a fost una dintre cele mai comentate din sezonul recent încheiat. Cu toate acestea, finalul nu a fost unul de basm pentru cei doi. Testul de fidelitate la care s-au supus nu a făcut decât să evidențieze fisurile adânci din relația lor de cinci ani. În timp ce Maria încerca să își găsească alinarea în brațele ispitelor Alin Simoiu și Beni, fără succes însă, Daniel Ungureanu a fost cucerit definitiv de farmecul Mădălinei Maricuț.

După întoarcerea din Thailanda, Dany Boy și ispita Mădălina au continuat să își trăiască povestea de dragoste și în România. Zvonurile despre o posibilă sarcină a ispitei nu au întârziat să apară, iar curiozitatea fanilor a fost alimentată de un live pe TikTok, în care cei doi au apărut împreună.

Citeşte şi: Maria de la „Insula Iubirii”, ironizată după ce s-a aflat unde lucrează. „Eu sunt mândră de ceea ce fac!” Cum le-a răspuns răutăcioșilor

Citeşte şi: Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

În timpul discuției, cei doi au interacționat cu Daiana Prodan, o altă fostă concurentă de la „Insula Iubirii”. Daiana nu a ezitat să abordeze direct subiectul fierbinte al zvonurilor despre sarcina Mădălinei, iar dialogul care a urmat a lăsat loc unor interpretări care au stârnit și mai multe speculații.

„Bună, Mădălina! Ești gravidă? Mă întreabă oamenii din chat”, a fost întrebarea directă pusă de Daiana.

„Nu. Sau poate”, a fost răspunsul Mădălinei.

„Noi oricum te chemăm la botez, dar vorbim mai târziu despre asta”, a completat Daniel Ungureanu de la „Insula Iubirii”, potrivit cancan.ro.

Este sau nu Mădălina de la „Insula Iubirii” însărcinată cu Dany Boy

La scurt timp după acest live, Mădălina de la „Insula Iubirii” a postat pe rețelele sociale imagini cu ea după o intervenție cosmetică recentă. Aceasta și-a topit acidul hialuronic din buze, alegând un look mai natural.

Chiar dacă este posibil ca perioada în care şi-a făcut intervenţia să fi fost înainte de zvonurile legate de sarcină, lucru ce ar sugera că există posibilitatea ca cei doi să devină părinţi pentru prima dată, deocamdată, din punct de vedere medical, topirea acidului hialuronic sugerează că ispita din Thailanda nu este însărcinată, dat fiind că astfel de proceduri nu sunt recomandate în timpul sarcinii.

Citeşte şi: Cum arăta ispita Mădălina de la „Insula Iubirii” înainte de intervenţiile estetice. A trecut printr-o transformare spectaculoasă

Relația dintre Daniel Ungureanu și Mădălina Maricuț pare să fie una solidă, în ciuda tuturor provocărilor și speculațiilor din jurul lor. Cei doi au fost împreună şi la petrecerea burlăciţelor organizată de Iustina Loghin, înainte de căsătoria cu Cornel Luchian – fiind şi motivul pentru care Maria Covasa nu a fost prezentă.

Sursa foto: Captură Video şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton