Ispita Daria Cuflic a dat lovitura după „Insula Iubirii”: „Cu ajutorul emisiunii mi-am promovat afacerea”

.

Daria Cuflic este una dintre ispitele feminine ale celui de al șaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Tânăra de 25 de ani a mărturisit că show-ul a ajutat-o foarte mult să își promoveze afacerea, iar acum are și mai mult succes.

Daria este originară din Republica Moldova, însă în prezent locuiește în Iași. Aceasta deține un magazin cu haine, afacerea părând să fie una profitabilă, mai ales că ispita călătorește mult către destinații cu peisaje uluitoare.

Cine este și cu ce se ocupă Daria Cuflic

Daria Cuflic este antreprenoare, dar și creatoare de conținut pe TikTok. Aceasta a participat în cel de al șaptelea sezon al show-ului „Insula Iubirii” de pe Antena 1 în postura de ispită, pregătită să ajute concurenții să își testeze relațiile.

Daria a câștigat o mulțime de fani odată cu apariția în emisiunea „Insula Iubirii”, în postura de ispită. Tânăra, care are peste 72.000 de urmăritori pe TikTok obișnuiește să posteze des imagini din călătoriile ei, dar și cu mașina de lux pe care o conduce.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Daria face furori pe rețelele de socializare și deține și o afacere cu haine care s-a dezvoltat după participarea la show-ul filmat în Thailanda.

Potrivit Libertatea, ispita vinde costume de vară ale căror prețuri pornesc de la 600 de lei, dar și rochii cu prețuri de peste 400 de lei.

„Sigur că am fost şi judecată, însă tot cu ajutorul emisiunii mi-am şi promovat afacerea mea, cu haine. E o experienţă, ca în viaţă, ai şi de pierdut, şi de câştigat”, a declarat Daria Cuflic.

Citește și: Cine e Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. Bruneta are un băiețel

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la „Insula Iubirii”, sezonul 7. „Mă întrețin de la 15 ani”

Citește și: Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7, la Antena 1. Urmează surprize colosale pentru concurenți

Citește și: Florin Ristei, după ce a făcut declarații controversate despre concurenții „Insula Iubirii”: „Singurul lucru de care țin cu dinții este educația”

Despre experiența de la Insula Iubirii

În cadrul unui interviu acordat Playtech, Daria Cuflic a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența „Insula Iubirii”.

„Experiența Insula Iubirii a fost una inedită. Nu m-am aşteptat că poţi trăi atâtea, într-o perioadă scurtă de timp, doar 21 de zile, deloc suficiente ca să ne arate pe noi, pe fiecare, pe deplin. Mai ales că, puşi în situaţii limită, cu toţii avem anumite reacţii. Este foarte uşor să judeci din comoditatea living-ului tău, fără să te pui în contextul celui pe care îl judeci”, a declarat tânăra din Iași.

De asemenea, ea a precizat că a învățat câteva lucruri despre ea însăși și a explicat că nu și-a dorit niciodată să strice vreo relație.

„Insula mi-a arătat tot ce nu vedeam sau nu auzeam despre mine. Nu am avut intenția să stric relații sau să rănesc pe cineva, ci sa îi ajut să-și testeze relațiile. Am rămas aceeași persoană plină de viață, dar am decis să mă concentrez mai mult pe creșterea și dezvoltarea mea personală. Ce am învăţat, pe propria piele, în contextul emisiunii, este că trebuie să lucrez mai mult pe partea emoţională, pentru că mă lovesc de mai multe lucruri acum, fiind foarte expusă”, a afirmat Daria Cuflic pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daria Cuflic

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton