Irisha, de urgență la spital: „Putea fi o lovitură fatală”. Cum se simte artista

.

Irisha a ajuns de urgență la spital după ce s-a lovit foarte tare cu capul de un scaun și a început să sângereze. Acum se află în afara oricărui pericol, dar trebuie să urmeze un tratament îndelungat pentru a se recupera total.

Fosta concurentă Survivor România a povestit în mediul online cum s-a petrecut totul și cum a fost la un pas de tragedie. Aceasta s-a lovit cu capul de colțul unui scaun, în zona creierului mic. În momentul în care a văzut că sângerea foarte tare, Irisha a chemat salvarea.

Irisha a ajuns de urgență la spital

Artista a fost la un pas de moarte după ce s-a împiedicat și s-a lovit la cap în colțul unui scaun de lemn. Totul s-a întâmplat în locuința Irishei. Inițial, ea nu a realizat cât de gravă este situația, însă din cauza sângerării a fost nevoită să cheme salvarea pentru a o duce la spital.

Aceasta a mărturisit că a suferit și un atac de panică în acel moment, însă a reușit să treacă cu bine peste el.

„-Ați fost foarte norocoasă”- zise domnul doctor! Așa simt și eu. În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică când Dumnezeu, viața, universul, mi-a dat o lecție uriașă. Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic”, a scris Irisha pe Instagram.

Citește și: Eva Kiss a părăsit România din iubire pentru soț: „Familia este cea mai importantă”. Ce face la 70 de ani în Danemarca / Exclusiv

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, îndrăgostiți în livadă. Adrian Brâncoveanu o răsfață pe vedetă

„Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine. Verificând rana mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat Smurd-ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amortit până în prezent. Am reușit într-un final să localizăm problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: “-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală”. Plâng și râd în același timp”, a povestit artista.

Artista le-a transmis un mesaj fanilor

Irisha a vrut să le transmită mulțumiri fanilor ei din mediul online care s-au arătat îngrijorați pentru starea ei de sănătate.

Citește și: Cătălin Bordea bănuia idila dintre Spike și fosta soție? „Mi s-a reconfirmat!” Mesajul actorului după sărutul celor doi

Citește și: Nasrin Ameri și-a botezat fiul. Nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea au atras toate privirile la eveniment / Video

„Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de când v-ați dat seama că ceva nu este în regulă, m-a emoționat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc. Mă înclin în fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă în grija lui mereu. Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși în orice moment, asa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Vă iubesc, mulțumesc și respect enorm – familia mea minunată de pe online! Stay safe, lots of love”, este mesajul pe care Irisha l-a transmis internauților.

Irisha, pe numele ei adevărat Irina Ceban, are 35 de ani, este originară din Republica Moldova și a devenit cunoscută publicului larg după participarea în emisiunea Survivor România. Aceasta este artistă, vedetă de televiziune și model.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irisha

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton