Irinel Columbeanu trăiește din banii fiicei și visează la o viață de lux la azil: „Irinuca este chelneriță în Los Angeles”

.

Irinel Columbeanu încearcă să dea uitării viața de huzur pe care a dus-o și să se acomodeze cu traiul la azil. Nu îi e ușor, dar pentru moment și cu afecțiunile de care suferă nu are încotro. Deși departe, Irina îi mai alină suferința cu câte un apel telefonic. Fiica fostului om de afaceri s-a angajat acum într-un restaurant și din banii câștigați îi mai trimite și tatălui său.

Irinel Columbeanu are în centru unde se află un meniu stabilit de un nutriționist. Cu toate astea, el duce dorul preparatelor alese de acasă. Patronul azilului, Ion Cassian, îi mai face, însă, câte un favor.

Irinel Columbeanu vrea sushi și croissante

”Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui”, spune Ion Cassian, patronul azilului, conform Playtech.

”Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%”

Deși mai are restanțe și nu e cu taxele plătite la zi, Irinel Columbeanu a găsit înțelegere la cel care îl găzduiește. Ion Cassian spune că și Zina Dumitrescu a trecut prin aceeași situație, dar a rămas în centru până la moarte, chiar dacă pensia pe care o avea nu acoperea toată taxa, iar fiul uitase să o mai viziteze.

”Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei.

Păi, Zina Dumitrescu avea o pensie cu mult mai mică și, în ultimii săi trei ani de viață, nu a mai completat nimeni pentru taxă, au rămas restanțe de mii de euro. Pe fiul lui nu l-am mai căutat. Cu o persoană cu acest caracter nici nu vreau să intru în contact!”, a mai spus Ion Cassian.

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale

Irinel Columbeanu contează, însă, pe prietenii lui și pe fiica din America, care se străduiește să își sprijine tatăl cum poate. Fostul om de afaceri se bucură când o aude, dar regretă că distanța îi desparte.

”Irinel Columbeanu are prieteni, care îl vizitează, se vede că o fac din plăcere, necondiționat. Iar cu fiica lui, Irinuca, are o relație foarte bună. Ea încă nu a ajuns la azil, încă nu a venit în România, dar vorbesc des la telefon, Irinuca îi mai trimite și niște bănuți.

El este tare fericit când o aude, o îndrăgește enorm, e sufletul lui”, susține Cassian.

Cum își ajută Irina Columbeanu tatăl

De cealaltă parte, Irinel Columbeanu duce dorul vremurilor de poveste trăite și regretă că nu a fost mai cumpătat, pentru că datorită investițiilor făcute a ajuns să aibă mari pierderi financiare și să fie datori la bănci. Acum toate astea îl costă.

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei”, a spus fostul milionar în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Citeşte și: Riscurile postului îndelungat doar cu apă, practicat de vedete. Avertizarea medicului: „Evitați-l cu orice preț!”

Citeşte și: Cum l-a făcut Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme. Prezentatorul PRO TV e de nerecunoscut

Citeşte și: Ce soție frumoasă are Leonard Doroftei! „Ne-am cunoscut la mătușa lui. Aveam 16 ani.” Ce diferență de vârstă este între cei doi

Citeşte și: Ramona Olaru, adevărul despre pozele cu Gabi Bădălau: „Sunt prea mișto”

Irinuca Columbeanu lucrează într-un restaurant

Irina Columbeanu, care are acum 17 ani, a ales, la câțiva ani după divorțul părinților săi, să își urmeze mama, pe Monica Columbeanu, în America. De curând s-a angajat și își ajută tatăl financiar.

„S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, mai spune el.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton