Irinel Columbeanu, revedere emoționantă cu fiica lui, Irina, după aproape 5 ani

.

Irinel Columbeanu (66 de ani) și fiica lui, Irina (16 ani), s-au revăzut fizic pentru prima oară în ultimii aproape 5 ani. Irina locuiește în prezent în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor (36 de ani), de soțul ei, Mr. Pink, și de fiul bărbatului.

De ce nu s-au mai văzut Irinel Columbeanu și fiica lui timp de aproape 5 ani

În aprilie 2022, Irinel a dezvăluit de ce nu și-a vizitat fiica în toți acești ani. „Eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”, a mărturisit, la Antena Stars. La rândul ei, Irina nu a putut reveni în țară din cauza unor „probleme birocratice”.

„Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. (…) Am răbdarea ca ele să se rezolve. Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”, a declarat Irinel Columbeanu recent, pentru Cancan.

Citește și: Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

Irinel Columbeanu: „M-a impresionat”

Potrivit aceleiași publicații, toate costurile călătoriei de o săptămână, care se încheie pe 20 iunie, au fost suportate de soțul Monicăi, Mr. Pink. Despre revederea cu Irina, fostul om de afaceri a declarat:

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: Irinel Columbeanu, despre divorțul de Monica Gabor: „Am suferit”

Cu această ocazie, Irinel și-a văzut fiica și pentru prima oară la volan. În Statele Unite, permisul de conducere se poate obține începând de la vârsta de 16 ani.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă, și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a mai declarat Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Ce carieră își dorește să urmeze fiica lui Irinel Columbeanu: „Ea a spus, singură”

Întrebat ce sfaturi i-a dat fiicei sale, fostul om de afaceri a mai spus:

„Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață, și să le asculte întotdeauna”.

Irina este atrasă de domenii precum avocatura și medicina.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton