Irinel Columbeanu, complet schimbat de când s-a mutat la azil. „Voi sta acolo cât mai mult!” Cum arată acum

.

Irinel Columbeanu a avut o primă apariție televizată, după ce s-a mutat la azil.

Fostul afacerist, în vârstă de 66 de ani, a fost invitat în emisiunea “Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu, de la Prima TV, și a vorbit acolo despre cum este viața lui acum.

Irinel Columbeanu: „Voi sta acolo, sper eu, cât mai mult!”

Columbeanu a fost însoțit de Ion Cassian, proprietarul căminului unde locuiește în prezent. Îmbrăcat într-un costum deschis la culoare, cu o cămașă galbenă, o cravată în carouri și o pereche de încălțări sport, animal print, Irinel Columbeanu părea foarte schimbat la înfățișare, fiind vizibil afectat de ce s-a întâmplat cu viața lui în ultimii ani. În timpul prezenței în emisiune, s-au putut sesiza și unele dificultăți de comunicare și de exprimare ale fostului afacerist.

Vezi în GALERIA FOTO cele mai recente imagini cu Irinel Columbeanu.

Întrebat de Cristi Brancu de ce a ales să se mute într-un centru de seniori, Columbeanu a răspuns:

“Ideea a venit deoarece și tatăl meu a fost aici, cunoșteam despre ce e vorba. Și dincolo, dacă locuiam singur m-am gândit că în cazul care mi se înrăutățește starea fizică, dacă mi se întâmpla ceva, nu avea nimeni cum să mă îngrijească.

Și atunci, beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este încă în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo.”

Fostul soț al Monicăi Gabor a mai spus că “se simte bine” în azil și speră să stea acolo cât mai mult timp posibil.

„N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, să întrebe ce caut acolo.

Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament” – a completat acesta.

“Sincer, nu am regrete”

Citeşte şi: Irinel Columbeanu nu are bani nici să stea la azil. „Speră să-l ajute prietenii. Și domnul Becali!”

Citeşte şi: Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

Citeşte şi: Cum a pierdut, de fapt, Irinel Columbeanu averea. Decizia care l-a transformat din milionar în nevoiaș

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, primele declarații despre noua iubită. „O plac tare mult”

Legat de trecut și momentele când era în putere și avea o situație material bună, Columbeanu a spus că nu are niciun regret cu privire la lucrurile pe care le-a făcut în viață, făcând referire la mariajul cu Monica Gabor și la fiica lor, Irina.

“Sincer, nu am regrete. Și cred că Dumnezeu a vrut ca lucrurile să se așeze foarte bine și pentru Irina, și pentru Monica, din tot ce mi s-a întâmplat mie. Nu are legătură cu subiectul, cu faptul că am ajuns să locuiesc acolo. Dar întotdeauna credința mea a fost că Dumnezeu le va așeza pe toate așa cum consider că urmează să fie mai bine pentru tine” – a mai declarat el.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton