Irinel Columbeanu a ajuns la azil, la 66 de ani. Cum au reacționat Monica Gabor și Irina, fiica lui

.

Irinel Columbeanu a făcut o mișcare neașteptată. Fostul om de afaceri, acum în vârstă de 66 de ani, a lăsat în urmă viața mondenă și s-a mutat, în urmă cu două săptămâni, la azilul unde și-a trăit ultimii ani și tatăl său, Ion Columbeanu.

Irinel Columbeanu susține că a vorbit atât cu fiica lui, Irina (15 ani), cât și cu fosta lui soție, Monica Gabor, despre decizia surprinzătoare pe care a luat-o.

Irinel Columbeanu stă în azilul unde a locuit și tatăl său, dar și Zina Dumitrescu

”Astăzi ne aflăm la Fundația Sfântul Ioan, unde domnul Irinel Columbeanu a acceptat să se mute. De 11 zile locuiește aici, la domnul Ion Cassian”, a explicat Adi Voicu, în podcast-ul ”Fiță cu Adiță”, care va fi difuzat în această seară.  

Fostul milionar obișnuia să vină în acest loc în urmă cu câțiva ani, când tatăl său stătea aici. Îl vizita, schimbau impresii de viață, apoi își relua activitatea. Pe atunci, nimeni nu și-ar fi imaginat că vor avea același destin.

”Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva, sunt amintiri plăcute pe care le am aici”, povestește Irinel Columbeanu. 

Citeşte și: Lui Irinel Columbeanu îi este dor de Monica Gabor. Ce spune despre o împăcare cu fosta soție

Citeşte și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre noua iubită. „O plac tare mult”

Irinel Columbeanu, vizitat de Oana, fosta iubită

După o perioadă cu multe încercări, Irinel Columbeanu susține că și-a găsit, în sfârșit, liniștea. El spune că a fost vizitat de iubita lui, Oana, și acum își dorește să se vadă și cu alți prieteni. Ba mai mult, că le-a anunțat deja pe Monica Gabor și pe fiica lor, Irina, de locul în care se află, iar acum le așteaptă vizita.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana, și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Fostul om de afaceri se alătură astfel altor vedete care și-au trăit o parte din viață la azi. Au cunoscut succesul, au fost iubite de public, dar și-au petrecut ultimii ani din viață departe de ochii curioșilor, în centre specializate.

Citeşte și: Irinel Columbeanu, revedere emoționantă cu fiica lui, Irina, după aproape 5 ani

Citeşte și: Irinel Columbeanu, schimbare de look după ce s-a întors din SUA. Fostul afacerist a fost să-și viziteze fiica pe banii lui Mr. Pink

Alexandru Arșinel a stat câteva luni la azil

În luna iulie a anului trecut, Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de cinci stele din Otopeni. Decizia a fost luată de fiul lui, Cristian. Alexandru Arșinel a încetat din viață pe 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar din București, la vârsta de 83 de ani.

Zina Dumitrescu avea Alzheimer

Zina Dumitrescu a suferit, în ultimii ani de viață, de Alzheimer. Vedeta și-a trăit ultimii ani de viață într-un azil, unde și-a dat și ultima suflare. Acești ani nu au fost deloc ușori pentru faimoasa creatoare de modă care era, de obicei, nelipsită de la cele mai mari petreceri din showbiz. S-a stins pe 28 martie 2019, la vârsta de 82 de ani.

Valentin Uritescu s-a mutat într-un azil după ce a renunțat la actorie

Valentin Uritescu se află pe lista vedetelor autohtone care au ajuns să își petreacă ultimii ani de viață într-un cămin de bătrâni. La vârsta de 33 de ani a fost diagnosticat cu o boală degenerativă, Sindromul Extrapiramidal. Avea 70 de ani când a fost nevoit să renunțe la cariera sa.

„Nu e Parkinsonul ăla care te zvântă, pentru că niciodată capul şi mâinile nu mi s-au mişcat necontrolat. Picioarele, în schimb, îngrozitor mă afectează. Fac ce fac şi pic în genunchi”, povestea, la un moment dat, Valentin Uritescu, potrivit Antena 3. Ultimii ani de viață i-a petrecut într-un centru specializat. A murit la vârsta de 81 de ani, pe 17 iunie 2022.

Mioara Roman își trăiește viața într-un centru specializat

Din cauza unor probleme de sănătate, Oana Roman s-a văzut nevoită să o interneze pe mama sa, Mioara Roman, într-un centru destinat vârstnicilor. Fosta soție a lui Petre Roman are parte de cele mai bune condiții, iar fiica ei o vizitează aproape zilnic.

Foto: Facebook, arhivă



Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton