Irina Rimes s-ar vedea în scaunul dublu cu Tudor Chirilă la Vocea României. Dezvăluirile artistei înainte de marea finală / Exclusiv

.

Irina Rimes a ajuns în finala de la Vocea României cu Vlad Musta, un concurent în care artista are mare încredere și care a avut o evoluție spectaculoasă în emisiune. Vlad a trecut în echipa ei după ce a fost eliminat de Smiley în etapa confruntărilor. Acum, antrenoarea de la Vocea României are convingerea că are toate șansele să câștige sezonul 11.

Irina Rimes a făcut mai multe mărturisiri, pentru UNICA.ro, înainte de finala Vocea României, emisiune care poate fi urmărită vineri, 15 decembrie, la Pro TV și pe VOYO, de la ora 20:30. Artista a vorbit despre calitățile concurentului pe care îl susține, Vlad Musta, a explicat unde au greșit cei care au avut succes la Vocea României, dar apoi au dispărut din peisaj, și ne-a dezvăluit că s-ar vedea împărțind scaunul dublu cu… Tudor Chirilă. Irina Rimes a povestit și despre reușitele din acest an și amintirile legate de sărbători pe care le are.

Irina Rimes, despre Vlad Musta, finalistul din echipa ei la Vocea României: „Dintre toți, el este cel mai bun”

Un nou sezon Vocea României se încheie. Ce calități primează la concurentul din echipa ta, Vlad Musta, pe care îl susții în marea finală?

Vocea. Cred că este cel mai mare atu pe care-l are și cred că are fix ce trebuie ca să câștige, dar depinde de voturile celor de acasă pe care vom încerca să-i convingem că dintre toți, el este cel mai bun.

Ați avut de pregătit trei momente. Care a fost piesa cel mai greu de găsit?

Piesa lui solo cred că am intuit-o din prima. A fost foarte greu să mă gândesc la piesa cu invitatul și la piesa cu mine.

De ce dispar din lumina reflectoarelor concurenții care au avut succes la Vocea Romăniei

De ce crezi că ar fi indicat/inspirat să țină cont un concurent care a avut succes la Vocea României ca să nu se piardă în anonimat, după terminarea concursului?

Cred că mulți dintre concurenții care au fost la Vocea României consideră, după ce se termină concursul, că li se cuvin lucruri doar pentru că au fost aici și au demonstrat că au voce bună. În realitate, show business-ul este un pic altfel și trebuie să fii, pe lângă o voce bună, și un bun administrator al businessului tău, trebuie să te iubească lumea, iar lumea nu te poate iubi doar pentru un talent pe care îl ai, ci pentru tot pachetul.

Irina Rimes: „Cred că aș face o echipă bună cu Tudor”

S-au anunțat înscrierile pentru sezonul 12 Vocea României. Cu cine te-ai vedea în scaun dublu, dacă ți s-ar propune această variantă?

Cred că aș face o echipă bună cu Tudor. Cu toate că ne-am certa.

„Cea mai mare bucurie pe care vreau să o trăiesc în 2023, ca antrenor, ar fi ca Vlad să câștige Vocea României”

Personal, cum te prinde finalul de an și care este cea mai mare bucurie pe care ai trăit-o în 2023?

Cred că cea mai mare bucurie pe care vreau să o trăiesc în 2023, ca antrenor, ar fi ca Vlad să câștige Vocea României. Dacă nu se va întâmpla chestia asta, o să fiu bucuroasă și mulțumită că am avut un parcurs bun, că mi-am făcut un prieten – pentru că Vlad mi-a devenit bun prieten – că sezonul ăsta s-a terminat fără probleme de sănătate și că pot, în sfârșit să mă odihnesc și să-mi petrec sărbătorile cu familia. Momentul culminant de anul acesta este când se termină toată munca și mă retrag în sânul familiei și sărbătorim în pace și liniște.

Irina Rimes, amintiri despre Crăciun

Când te gândești la Crăciun, care este prima amintire care îți vine în minte, din copilărie?

Amintirile sunt pline cu zăpadă și colinde – noi încă practicăm treaba asta. Și, desigur, pachetele cu bomboane și prăjituri pe care le aduceau mama și tata de la cooperativă și pe care le ascundeau undeva sus, pe mobilă, iar noi trebuia să punem trei scaune, unul peste altul, ca să ajungem la ele.

În rest, pentru mine, tot timpul sărbătorile au fost despre zăpadă – pe care nu prea o mai avem de la o vreme încoace.

Citeşte și: Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un prieten de-al nostru” / Video

Citeşte și: Experiența inedită prin care trece Daniel Pavel de sărbători. Prezentatorul Survivor All Stars: „Mă purific. Fac asta de 24 de ani” / Exclusiv

Citeşte și: Ce avere are Daniel Dines, miliardarul român care și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”

Citeşte și: Tom Cruise, surprins la o petrecere în compania unei rusoaice tinere. „Au fost de nedespărțit!” Cine e Elsina Khayrova

Cum îți votezi favoritul în finala Vocea României 

Finaliștii Vocea României 2023 sunt Alex Maxim, din echipa lui Smiley, Melisa Antonesi, din echipa Theo Rose – Horia Brenciu, Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes.

Cei de acasă sunt cei care decid câștigătorul trofeului Vocea României, sezonul 11, și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Favoritul poate fi votat pe voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site. Emisiunea Vocea României, sezonul 11, poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV și pe VOYO.

Foto: Pr, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton