Irina Rimes, noi dezvăluiri despre relația dintre ea și Tudor Chirilă, la un an de la cearta aprinsă de la „Vocea României”: „Poți să ai o criză” / Exclusiv

.

Irina Rimes ne-a oferit, la Fresh by Unica, detalii exclusive din culisele sezonului 12 „Vocea României”, care are premiera în această seară de la 20:30, la Pro TV. Cântăreața, care s-a alăturat proiectului în anul 2018, ne-a spus la ce ne putem aștepta de la noul sezon, dar și ce a învățat după cearta aprinsă dintre ea și Tudor Chirilă, de sezonul trecut. Alături de Irina, în scaunele antrenorilor se mai află Smiley, Tudor Chirilă și duo-ul format din Theo Rose și Horia Brenciu.

Irina Rimes, dezvăluiri din culisele sezonul 12 „Vocea României”

Sezonul 12 „Vocea României” revine pe micul ecran în această seară de la ora 20:30. Nu cu mult timp în urmă, Irina Rimes a trecut pragul studioului Fresh by Unica, unde ne-a vorbit, printre multe altele, și despre experiența de la filmările show-ului de la Pro TV.

„La «Vocea României» toate-s vechi și nouă toate. Vocile sunt noi. Ar trebui să vă uitați pentru bătălia de anul acesta. Cred că bătălia o să fie foarte crâncenă și nu o zic doar pentru că vreau să vă motivez să vă uitați. Chiar o să fie un sezon în care o să fie mare miza, la toată lumea”, a spus Irina Rimes, la Fresh by Unica.

Artista a fost impresionată de vocile descoperite pe parcursul audițiilor pe nevăzute. Irina este entuziasmată să vadă, chiar și după atâtea sezoane, cât de mulți tineri talentați încă mai există în România.

„Cu fiecare sezon avem surprize și ne bucurăm că avem cu ce să lucrăm. Este impresionant”, a mai spus solista, pentru Unica.ro.

Citește și: Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu David Goldcher și concertul „Descântatele”. Cum împacă profesionalul cu personalul: „Iese cu scandal câteodată” / Exclusiv

În ce relații au rămas Irina Rimes și Tudor Chirilă după cearta din sezonul 11 „Vocea României”

Cântăreața ne-a dus și în culisele relației dintre ea și ceilalți antrenori. Am rugat-o să ne povestească un moment memorabil petrecut pe platourile de filmare, iar primul care i-a venit în minte a fost o ceartă dintre ea și Tudor, de sezonul trecut.

„M-am certat cu Tudor foarte tare. Foarte, foarte tare. Atât de tare că el s-a dus în stânga și eu în dreapta. Am ieșit din platou. Producția s-a împărțit în două. Jumătate s-a dus să-l calmeze pe el, jumătate a venit să mă calmeze pe mine.

În momentul acela am învățat că la «Vocea României» trebuie să uiți tot după 5 minute. Pentru că dacă urci în scaunul ăla și ești supărat pentru că cineva a zis ceva și ai luat-o personal, îți cade energia și nu mai poți să faci televiziune.

Să faci televiziune înseamnă să fii tot timpul cu energia la maxim și să dai tot timpul din tine, chiar și atunci când n-ai. (…) Te duci și îți faci treaba. Cred că lecția cea mai importantă pentru mine a fost în momentul ăla. Poți să te superi, poți să explodezi, poți să ai o criză, dar după 5 minute trebuie să uiți tot ce s-a întâmplat și să ierți”, a povestit Irina Rimes, la Fresh by Unica.

Citește și: În ce zodii sunt născute vedetele tale preferate. Cât de bine se înţeleg antrenorii de la Vocea României din punct de vedere astral

Irina Rimes, invitată la Fresh by Unica

În mai puțin de o lună, pe Irina Rimes o veți putea vedea și asculta live, pe scena concertului „Descântatele” din 28 septembrie, la Arenele Romane. Biletele sunt disponibile pe IaBilet.ro. Printre invitații speciali se vor număra Theo Rose și Surorile Osoianu, dar și mulți alții.

Tot la Fresh am mai vorbit cu artista despre copilăria petrecută la sat și despre ce fel de mătușă este, despre relația cu iubitul ei, David Goldcher, dar și despre succesul internațional al piesei „Dudadu”.

#ThisorThat cu Irina Rimes

Foto: Ada Cheroiu; Instagram/@irinarimes

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Bogdan Pîrlea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton