Irina Rimes, mesaj pe pagina lui Theo Rose, după scandalul de la „Vocea României”. „E ușor să stârnești ură!”

.

Irina Rimes a lăsat un mesaj în mediul online pe pagina lui Theo Rose, pentru fanii care încă o mai critică după scandalul de vinerea trecută, de la Vocea României.

În ediția de vineri, 6 octombrie, Theo și Irina au avut un schimb de replici dure în timp ce încercau să convingă o concurentă să vină în echipa lor.

Irina Rimes: „Este ușor să stârnești ură între oameni”

„Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici” – i-a spus Theo concurentei, încercând să atragă în tabăra sa.

 Replica Irinei Rimes a stârnit întregul scandal: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.

La finalul conversației, Theo a fugit plângând în culise, iar Irina a fost ulterior criticată că ar fi jignit-o.

Irina Rimes: „Nu este o competiție.”

Recent, pe pagina de Instagram a lui Theo Rose, în dreptul unei postări făcute e artistă, în care a declarat că muncește pentru a fi fericită și stăpână pe viața ei, un internaut a făcut o comparație între ea și Irina, lăsând să se înțeleagă că acesta din urmă este mai presus, mai bună ca Theo.

“Să fiu fericită, stăpână pe viața și timpul meu. Astea-s lucrurile pentru care muncesc.

Poate mai dau idei și altcuiva. Vă pup!” – a fost mesajul lui Theo.

“Irina > Theo Rose” – a transmis internautul.

Citeşte şi: Irina Rimes, dezvăluiri despre Horia Brenciu: „Atunci când nu este filmat…”. Ce reacție a avut Alice Dumitrescu / Video

Citeşte şi: Irina Rimes de la „Vocea României”, confundată cu o altă artistă: „În capul meu era: «Wow, prima mea fană»” / Exclusiv

Citeşte şi: Theo Rose și Irina Rimes au explicat ce s-a întâmplat la Vocea României: „Mă atacă acum”. Reacția lui Gheorghe Turda

Citeşte şi: Irina Rimes, îmbrăcată într-o creație a unei foste concurente Chefi la Cuțite: „Iubesc rochia asta”

Irina s-a simțit deranjată că fanii tot insistă cu scandalul de la Voce și a replicat:

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.

Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (n.r. – Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv.

Câteva ore mai târziu, mesajul Irinei a dispărut din secțiunea de comentarii.

Theo Rose: „Eu n-am plâns din cauza Irinei”

După incidentul din 6 octombire, Theo Rose a ținut să precizeze că nu a izbucnit în plâns din cauza Irinei, așa cum s-a spus, pentru că ele două se înțeleg de minune.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun că pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un ***** pe gură, atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta. Să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat”, a afirmat iubita lui Anghel Damian, potrivit Cancan.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton