Irina Rimes, Crăciun în familie: „Sărbătorim de două ori”. Ce tradiții respectă și ce face de Revelion? / Exclusiv

.

Irina Rimes sărbătorește de două ori Crăciunul, o dată pe 25 decembrie, și apoi pe 7 ianuarie, așa cum este tradiția peste Prut.

Artista își amintește, cu nostalgie, de Crăciunul din copilărie, când mergea cu colindul, se bucura de cadouri dulci și de zăpadă. Încă păstrează tradiția colindatului și abia așteaptă să petreacă timp alături de familie.

În noaptea dintre ani însă, o vom vedea la Provetelion, alături de alți artiști din showbiz. Revelionul de la Pro Tv se anunță unul cu multă muzică, distracție, veselie, emoții și surprize.

Irina Rimes, Crăciun în familie: „Merg cu colindul”

Cum arată sărbătorile de iarnă ideale pentru tine și ce vei face anul acesta de Crăciun și Revelion?

Pentru mine, sărbătorile ideale sunt cele petrecute cu familia și exact asta voi face de Crăciun. De Revelion o să fiu pe scenă.

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

După cum știți deja, noi moldovenii, cei de peste Prut, sărbătorim de două ori Crăciunul – o dată pe 25 decembrie, cu toată lumea și apoi pe 07 ianuarie – pe vechi și, atunci, respect tradițiile – merg cu colindul alături de familie. Încercăm să respectăm mai toate tradițiile din copilările.

Cum arătau aceste sărbători în copilărie?

Pentru noi, Crăciunul era magic pentru că, în primul rând, aveam zăpadă, mergeam la colindat cu sania și cântam piese pe care le învățasem de la bunica. Cam așa erau sărbătorile mele. Plus cadourile de la cooperativă care conțineau: o mandarină, două nuci, un covrig, câte două bomboane de fiecare fel și un zefir cu ciocolată deasupra.

Citește și: Ce face Alex Velea de Crăciun? Cum îl răsfață Antonia: „Frumoasa mea soție…” / Exclusiv

Citește și: Felicia Filip își amintește cel mai frumos Crăciun: „I-am anunțat că ne căsătorim”. Ce tradiții respectă cu soțul ei, Cristian Mihăilescu / Exclusiv

Citește și: Alex Lenghel, veganul care a impresionat la MasterChef și Batem Palma, recomandări pentru masa de sărbători: ”Adăugați în meniu cât mai multe verdețuri!” | Exclusiv

Irina Rimes, pe scenă la Protevelion: „O să cânt o piesă foarte cunoscută, dar altfel și o să fie prima oară, după 10 – 12 ani”

Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Nu-mi fac rezoluții pentru că Revelionul, pentru mine, este doar schimbarea unui număr în calendar și nu cred că se schimbă nimic doar pentru asta. Încerc să am rezoluții în fiecare zi, și să le respect, și îmi pun obiective mici, ca să pot să le ating.

De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de Protevelion?

În primul rând, o să cânt o piesă foarte cunoscută, dar altfel și o să fie prima oară, după 10 – 12 ani, când o să cânt muzică populară – reinterpretată. Și pentru că o să fie fun. Dar să-i urmăriți pe toți pentru că toată lumea s-a pregătit foarte serios pentru această emisiune. Si cred că ne vom distra maxim împreună.

Te rog să transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an.

Vă doresc un an bun, un an prosper și ce-mi doresc mie, doresc tuturor: să fie despre familie și despre lucrurile care contează în viață pentru că orice ai face și oriunde te-ai îndrepta în viață, cred că atunci cânt te întorci, te întorci la familie și ar fi important să nu uităm asta.

Raluka și Pavel Bartoș, prezentatorii Protevelionului!

Cea mai așteptată petrecere a anului se apropie cu pași repezi! Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! La PRO TV, cei mai iubiți artiști din țară și cele mai carismatice vedete vor sărbători noaptea dintre ani cu spectacol, distracție, umor, divertisment și multă, multă emoție.

„Revenim și în acest an, la sfârșit de an, cu o seară ce nu trebuie ratată! Avem voie bună, energie, momente care nu ar trebui ratate și invitație pe care sunt sigur că abia îi așteptați! Ne vedem la PROTEVELION!”, spune Pavel Bartoș.

Nu ratați PROTEVELION 2024, cea mai mare petrecere a sfârșitului de an, duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi disponibil, în același timp, și pe VOYO.

Foto: Pr Pro Tv, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton