Irina Margareta Nistor, predicții înainte de Premiile Oscar 2024. „E o bombă de la un cap la altul”. Filmul cu cele mai mari șanse

.

Irina Margareta Nistor a făcut dezvăluiri din culisele Premiilor Oscar 2024. Celebrul critic de film a precizat cine are cele mai mari șanse de a pleca acasă cu mult râvnita statuetă, dar a explicat și că se încearcă îndreptarea atenției către filmul Barbie. Aceasta a fost invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, unde a vorbit despre premiile ce urmează să fie decernate peste două zile.

Irina Margareta Nistor, detalii din culisele Premiilor Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 urmează să fie decernate în noaptea de duminică spre luni, iar toată lumea așteaptă nerăbădătoare să vadă cine va pleca acasă cu cele mai dorite statuete din industria cinematografică. În acest context, Irina Margareta Nistor a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, prezentată de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit cine are cele mai mari șanse de a primi trofeul.

Potrivit acesteia, filmul Oppenheimer are toate șansele de a primi premiul pentru „cel mai bun film”.

„Oppenheimer are toate șansele. E o bombă de la un cap la altul. Cillian Murphy are șansele cele mai mari cu Oppenheimerul”, a afirmat Irina Margareta Nistor.

Citește și: 10 cele mai proaste discursuri de la Premiile Oscar. Sean Penn, Gwyneth Paltrow și Sam Smith, glume neinspirate, emoții disimulate și declarații eronate / Video

Citește și: „Poor Things”, filmul cu 11 nominalizări la Oscar, ajunge în cinematografele din România

Aceasta a precizat că așteaptă telespectatorii pe Voyo, alături de Anghel Damian, pentru a comenta împreună ceea ce se întâmplă la Oscaruri.

„Duminică spre luni, la 1 noaptea. Probabil atunci voi sta tot pe această canapea, cu Anghel în locul tău (n.r. Cătălin Măruță)”, a precizat Irina Margareta Nistor care va prezenta gala Premiilor Oscar alături de regizorul român.

Cine are cele mai mari șanse de a câștiga la Premiile Oscar

Irina Margareta Nistor a spus și cine crede ea că are cele mai mari șanse de a câștiga, anul acesta, la Premiile Oscar.

„La documentare, mai mult ca sigur o să ia cel de la Mariupol, așa cum cred că și filmul germano-englezesc o să ia la filmul internațional pentru că e cu totul și cu totul aparte”, a afirmat criticul de film.

În ceea ce privește filmul Barbie, Irina Margareta Nistor a precizat că există o strategie de îndreptare a atenției spre această producție.

Citește și: Actorii „uitați” la nominalizările pentru Premiile Oscar 2024. Leonardo DiCaprio și Margot Robbie, printre starurile care nu au ajuns pe listă

Citește și: Cum arată senzaționalul conac cu lift și heliport al celebrei Oprah Winfrey. Vedeta e vecină cu Prințul Harry și Meghan Markle

„O să fie o grămadă de discuții apropo de Barbie. Au scos o păpușă Barbie cu chipul lui Helen Mirren, care a câștigat Oscarul pentru The Queen. Au îmbrăcat-o exact cum a fost ea îmbrăcată anul trecut la Cannes, și pe care au și strecurat-o așa, ușor, indirect, pe la nominalizări”, a afirmat ea.

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton