Cum a fost experiența de la păstrăvărie? "De obicei merg cu entuziasm la filmări, mai ales dacă e vorba de un reportaj, o campanie, însă de data asta parca a fost mai mult de atât. Provin dintr-o familie de producători, e adevărat, nu în domeniul alimentar. Așa că ideea de a spune povestea unui producător român, cu propriile mele cuvinte, văzând mersul lucrurilor de la fața locului și încercând să transmit un mesaj atât de important precum: mâncăm românești, m-au făcut să fiu și mai curioasă și dornică să iasă o treabă excelentă.
M-a emoționat mult povestea domnului Lupu și puterea dumnealui de a lupta pentru visul său, chiar și fără susținere. M-a impresionat și faptul că acolo e o afacere de familie, că cei doi copii își ajută părinții, pentru că știu că acela poate fi propriul lor viitor. M-a impresionat faptul că un patron sapă bazine de creștere a păstrăvului cu propriile mâini, pentru că știe că dacă el nu se implică, nimeni nu o face. Așadar, dacă ar fi să descriu experiența de acolo, aș spune că a fost copleșitoare și, în egală măsură, menită să îmi dea curaj să cred în pasiunile și visurile mele." a dezvăluir Irina Gologan pentru UNICA.ro.