Irina Fodor, primele imagini după ce s-au terminat filmările Asia Express. Cum şi-a surprins soţul

.

Filmările pentru Asia Express 2024 au luat sfârşit. După aproape două luni petrecute pe „Drumul Zeilor”, Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, s-a întors acasă şi a imortalizat câteva momente din intimitatea casei sale.

Primele imagini după ce Irina Fodor s-a întors din Asia Express

De-a lungul ediţiilor Asia Express, Irina Fodor a mărturisit în nenumărate rânduri cât de greu îi este să stea departe de soţul ei, Răzvan Fodor, cât şi de fiica sa. Prezentatoarea TV a postat pe contul ei de socializare un carusel de imagini în care şi-a surprins atât fiica, cât şi partenerul de viaţă, într-o ipostază relaxantă, în timp ce stăteau pe terasă, pe lângă o serie de poze cu legumele, fructele şi florile din grădină.

Ce văd eu din cameră azi.(26) După 2 luni și mii de kilometri parcurși prin 3 țări, am ajuns acasăăă!!!❤️ Tare dor mi-a fost! Vă îmbrățișez!”, a fost descrierea pe care Irina Fodor a scris-o pe contul ei de socializare, la întoarcerea din Asia Express.

Citeşte şi: Filmările Asia Express 2024 s-au terminat. Concurenții au revenit acasă: „Cea mai intensă și provocatoare aventură”

Citeşte şi: De ce a refuzat Aurelian Temișan să plece la Asia Express. Monica Davidescu își susține nepotul, pe Cosmin Vîjeu: “A tras de noi să mergem”/ Exclusiv

Cine sunt concurenţii de la Asia Express „Drumul Zeilor” 2024

Echipele care au pornit pe „Drumul Zeilor” în show-ul Asia Express 2024 sunt: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și prietenul lui, Vlad Condurache.

Irina Fodor, primele imagini după ce s-au terminat filmările Asia Express. Cum şi-a surprins soţul

Comparativ cu etapele trecute, „Drumul Zeilor” s-a întins pe durata a 11 etape, cu un una în plus faţă de sezoanele trecute. Cele nouă echipe au avut de parcurs peste 7000 de kilometri, fără căi digitale de comunicare, fiind nevoite să se descurce doar cu un dolar pe zi. Traseul a fost din Thailanda până în Bali.

Citeşte şi: Cum arată casa în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Imagini din vila superbă a familiei

Citeşte şi: De ce vrea Răzvan Fodor ca Diana, fiica lui și a Irinei Fodor, să studieze în străinătate: „Pun bani deoparte”

Ce au declarat Anca Ţurcaşiu şi Nicolai Tand la întoarcerea în ţară

În momentul sosirii înapoi în România, Anca Ţurcaşiu a publicat un filmuleţ pe Instagram în care îşi anunţa urmăritorii că „aventura Asia Express a luat sfârşit. Mai mult decât atât, actriţa a mărturisit că a trăit o experienţă cu adevărat fascinantă, menţionând şi când anume va începe difuzarea show-ului Asia Express 2024.

„A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Printre cei care au oferit detalii din experienţa Asia Express „Drumul Zeilor”, pe conturile sale de social media, se numără şi Nicolai Tand care a dezvăluit că emoţiile şi stările prin care a trecut au fost similare cu cele pe care le-a avut atunci când a devenit tată.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton