Irina Fodor, detalii din culisele Asia Express: „Este cel mai complicat lucru”

.

Irina Fodor (35 ani) a făcut dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat ale emisiunii Asia Express, care va avea premiera în această toamnă la Antena 1. Prezentatoarea, care a însoțit concurenții în Thailanda, Indonezia și Malaysia, a spus cu ce s-au confruntat pe parcursul filmărilor care au durat două luni.

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express

Irina Fodor a devenit prezentatoare a emisiunii Asia Express începând cu cel de-al patrulea sezon al show-ului, când a înlocuit-o pe Gina Pistol. De atunci, soția lui Răzvan Fodor a vizitat, alături de concurenți, unele dintre cele mai frumoase, dar și periculoase locuri din Asia și America, și a trecut prin situații inedite.

Cu o lună înaintea difuzării sezonului 7 al Asia Express pe micile ecrane, Irina a făcut dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, explicând ce se întâmplă cu concurenții, dar și cu echipa, pe perioada celor două luni petrecute departe de casă.

Potrivit prezentatoarei de la Antena 1, cele nouă echipe care au plecat în această aventură au învățat lucruri noi despre cultura fiecărei țări și au descoperit comunități importante, dar și tot felul de preparate tradiționale.

„Eu am întâlnit acolo niște credințe și niște energii, oamenii din Thailanda, din Indonezia, din Malaysia, cred în cu totul alte forțe care pe noi ne depășesc, sincer, dar cred cu atâta tărie și au niște ritualuri care, efectiv, îți dau lumea peste cap încât ți se zbârlește părul pe ceafă de forța credinței lor în zona respectivă, dar nu numai asta. Totul este altfel față de cum știm noi că trebuie să fie sau cum suntem noi obișnuiți să fie, de la mâncare la felul în care se comportă, la felul în care vorbesc”, a afirmat Irina Fodor la Antena Stars.

Citește și: Primele imagini cu concurenții Asia Express pe Drumul Zeilor. Irina Fodor, la un pas de accident în Thailanda

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Concurenții Asia Express dețin o vilă cu două etaje

„Acolo, evident, apare oboseala. Cred că ăsta este cel mai complicat lucru pentru că noi nu apucăm să dormim foarte mult. Cursa ne ține pe jar, o medie de cinci ore timp de două luni, în nopțile bune”, a mai spus ea.

Totodată, Irina Fodor s-a declarat îndrăgostită de Thailanda, unde a trăit cele mai pline de armonie și pace clipe. Vedeta spune că a descoperit acum o altfel de Thailanda.

Când începe Asia Express, sezonul 7

Marea premieră a celui mai nou sezon al emisiunii Asia Express va avea loc pe 1 septembrie, la Antena 1. Programul de difuzare rămâne cel cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30.

Sezonul acesta vine cu o noutate: concurenții au avut de parcurs 11 etape, în loc de 10, cum s-a întâmplat în sezoanele anterioare.

Citește și: Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica, o închiriază: „Simți că ești la terapie”

Citește și: De ce a refuzat Selly invitația la „Asia Express”: „Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo”. Ce l-a învățat experiența „Selly Show” / Exclusiv

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grea încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu. 

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, cincurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte, după un traseu de aproape 7000 de kilometri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irina Fodor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton