Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024. Soțul Răzvan a condus-o la aeroport. Când încep filmările sezonului 7

.

Irina Fodor a furat startul competiției Asia Express 2024 și a plecat mai devreme spre Thailanda, prima țară în care va începe noul sezon al emisiunii difuzate de Antena 1. Prezentatoarea și-a luat rămas bun de la soțul ei, Răzvan Fodor, care a condus-o la aeroport.

Irina Fodor a plecat spre Asia Express 2024

Irina Fodor a plecat deja spre Thailanda, prima țară în care se va desfășura noul sezon al emisiunii Asia Express. Miercuri dimineață, prezentatoarea s-a prezentat pe aeroport cu bagajele făcute, însoțită de soțul ei, Răzvan Fodor. Cei doi nu se vor mai vedea timp de două luni, cât durează filmările pentru această emisiune.

Irina și Răzvan Fodor s-au fotografiat pe aeroport, unde au scris și un mesaj pe bagajele prezentatoarei de la Antena 1: „Irina + Fodor = Love”.

„Asia Express continuă”, a scris Răzvan Fodor într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, unde a distribuit și două imagini din aeroport.

Cei doi s-au îmbrățișat și au așteptat liniștiți ca bagajele Irinei să fie încărcate la cală. Fetița lor, Diana, nu i-a însoțit la aeroport.

„Țuca”, cum este alintată la Asia Express, a pornit spre Asia înaintea concurenților din acest an. Plecarea ei a surprins pe toată lumea, mai ales că aceasta anunțase pe rețelele de socializare că filmările vor începe peste câgteva zile.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică!!! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!!! Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a scris Irina Fodor pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi participă la Asia Express 2024

Citește și: „Nu voia să iasă din casă!” Ce a pățit Speak după participarea la Asia Express, cu Ștefania / Video

Când încep filmările pentru sezonul 7 al emisiunii

Deși Irina a plecat miercuri dimineață spre Thailanda, concurenții mai au de așteptat câteva zile pentru a se îmbarca spre marea aventură. Așa cum Unica.ro a anunțat anterior, cele nouă echipe vor zbura spre Asia sâmbătă, 2 martie.

Aceștia vor începe competiția în Thailanda, urmând ca cei care reușesc să rămână în concurs să treacă prin diferite probe și în Malaezia și Indonezia.

După două luni în care își vor testa abilitățile fizice, psihice, cât și răbdarea, ultimele două echipe rămase în concurs vor avea ocazia să lupte pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Astfel, cele nouă echipe sunt așteptate sâmbătă dimineață pe aeroport, pentru a urca în avionul care le va duce spre o lume nouă, cu o cultură diferită și provocări inedite.

Citește și: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

Citește și: George Ivașcu, dezvăluiri despre Theo Rose și evoluția ei în Clanul: “A demonstrat public”. Ce spune despre Anghel Damian, fostul lui student / Exclusiv

Cine sunt concurenții Asia Express 2024

Antena 1 a anunțat zilele trecute lista concurenților care au acceptat, anul acesta, să participe la Asia Express. După ce ultimele două sezoane au fost filmate în America de Sud, iar emisiunea s-a numit „America Express”, acum show-ul a revenit la formatul inițial.

Echipele care vor participa în sezonul 7 al Asia Express sunt:

Aceste echipe își vor începe aventura pe Drumul Zeilor cu doar un dolar pe zi la dispoziție și fără acces la telefoane mobile. Misiunea lor este să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația finală a sezonului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu Irina Fodor și Răzvan Fodor pe aeroport

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton