Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, nu vrea să revină în România. Tânăra are un iubit în America

.

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a mutat alături de mama ei în America, în anul 2018, și se pare că nu are gânduri de a reveni în țară. Fostul om de afaceri a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, dar și cu fosta lui soție, care și-a refăcut viața în Statele Unite, alături de Mr. Pink.

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu nu vrea să revină în România

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a luptgat în instanță pentru custodia fiicei lui, Irina. Judecătorii au stabilit, în cele din urmă ca aceasta să rămână cu tatăl ei, în timp ce Monica s-a stabilit în America.

Însă, în anul 2018, fostul om de afaceri a decis să o lase pe Irinuca să se mute cu mama sa și noul soț al acesteia, Mr. Pink. Anul trecut, Irinel Columbeanu a călătorit în Statele Unite pentru a-și vedea fata și spune că aceasta nu are niciun gând de a se întoarce în România.

„Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a afirmat Irinel Columbeanu în podcastul „Vin la Vorbă”.

Acesta a precizat că nu a stat în casa Monicăi Gabor, ci la un hotel din apropierea Malibu.

„Nu, nu am stat. Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”, a explicat Columbeanu.

Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor

În cadrul aceluiași podcast, Irinel Columbeanu a precizat că fiica sa, Irina Columbeanu, nu mai vrea să se întoarcă în România. Adolescenta în vârstă de 16 ani deja și-a construit o viață în America, unde lucrează part-time la un restaurant.

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a precizat acesta.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu spune că Monica Gabor nu îi mai răspunde nici la telefon, nici la mesaje.

Întrebat dacă în ultimii ani a vorbit cu ea, el a zis: „Nu. Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb Irina mi-a răspuns”.

Citește și: Cum vrea Irinel Columbeanu să facă bani în azil, la 66 de ani. Afaceristul a pierdut toată averea: „Am multe subiecte”

Citește și: Irinel Columbeanu trăiește din banii fiicei și visează la o viață de lux la azil: „Irinuca este chelneriță în Los Angeles”

Irina are un iubit în SUA

Irinel Columbeanu, care locuiește într-un azil din Ghermănești, a dezvăluit că fiica sa are un iubit și spune că i-ar plăcea să călătorească în America pentru a-l cunoaște.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a declarat fostul afacerist pentru Cancan.

Citește și: Ce a învățat Andreea Mantea din fostele relații: „M-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam” / Exclusiv

Citește și: Loredana Groza, sărut cu celebrul actor de musical Stuart Hickey. Anunțul făcut de artistă

Ce pensie are Irinel Columbeanu

De câteva luni, Irinel Columbeanu locuiește în azilul din Ghermănești în care a stat și tatăl său. Potrivit proprietarului centrului pentru seniori, fostul om de afaceri duce o viață liniștită. Tot acesta a fost cel care a dezvăluit ce pensie are cel care pe vremuri era milionar.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul decăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a declarat Ion Cassian pentru Click.

De asemenea, acesta a precizat că Irinel Columbeanu se uită mereu la pozele cu fiica sa, cu care și vorbește de 2-3 ori pe săptămână.

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două – trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, a povestit Cassian.

https://youtu.be/Oy90DTbFdW8

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton