Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei la azil. Cum a reacționat Irinel Columbeanu

.

Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, i-a întins o mână de ajutorul tatălui ei, Irinel Columbeanu, care în prezent locuiește într-un azil. Adolescenta, care locuiește în SUA cu mama ei, Monica Gabor, i-a trimis tatălui ei bani, pentru a-și putea plăti cheltuielile de la cămin.

Știind că tatăl ei încă nu beneficiază de pensie din partea statului român și trăiește din ajutorul unor prieteni, Irinuca a decis să îl ajute, așa cum poate, pe cel care a crescut-o.

Irina i-a trimis bani tatălui ei, Irinel Columbeanu

Vestea situației financiare a lui Irinel Columbeanu a fost aflată și de fiica acestuia, Irinuca. Adolescenta locuiește în prezent cu mama ei și cu soțul acesteia, Mr. Pink, însă nu a uitat de tatăl ei, cu care a trăit câțiva ani, la Izvorani.

Fostul om de afaceri și-a pierdut toată averea, iar de o săptămână s-a mutat într-un azil, același în care tatăl lui, Ion Columbeanu, și-a petrecut ultimii ani de viață.

Totuși, Irinel nu își poate permite să achite taxa lunară a căminului, care este în jur de 3.000 – 4.000 de lei. Astfel, Irinuca i-a trimis rapid tatălui ei o sumă de bani.

Potrivit Fanatik, tânăra i-a pus în contul lui Columbeanu suma de 200 dolari.

Citește și: Irinel Columbeanu a ajuns la azil, la 66 de ani. Cum au reacționat Monica Gabor și Irina, fiica lui

Citește și: Irinel Columbeanu nu are bani nici să stea la azil. „Speră să-l ajute prietenii. Și domnul Becali!”

Citește și: Cum a pierdut, de fapt, Irinel Columbeanu averea. Decizia care l-a transformat din milionar în nevoiaș

Citește și: Lui Irinel Columbeanu îi este dor de Monica Gabor. Ce spune despre o împăcare cu fosta soție

Cum a reacționat fostul afacerist

Deși banii trimiși de Irinuca nu îl ajută pe Irinel Columbeanu să își achite datoriile, acesta a fost profund impresionat de gestul făcut de fiica sa.

Potrivit publicației citate anterior, fostul om de afaceri a început să plângă de emoție.

Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare în urmă cu câțiva ani, după ce a făcut câteva investiții neinspirate și a candidat la Primăria Capitalei.

Într-o perioadă destul de scurtă, acesta și-a pierdut averea, estimată la 60 milioane de euro, a pierdut vila de la Izvorani și s-a mutat într-un apartament de două camere din București. Nici mașinile luxoase nu i-au rămas, acesta fiind văzut în urmă cu ceva timp într-o mașină second hand.

Acum, Columbeanu locuiește la un azil pentru a avea un acoperiș deasupra capului și o masă caldă. Momentan, Ion Casian, proprietarul căminului, și vechi prieten de-al fostului afacerist, a decis să îl găzduiască gratuit. Totuși, acesta a precizat că nu îl va putea țină fără bani mai mult de una-două luni.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. (…) Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum”, a afirmat Casian pentru Click.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Irinel și Irinuca Columbeanu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton