Ionuț Ungureanu din trupa Provincialii, de urgență la spital. „A fost operat”

.

Ionuț Ungureanu (42 de ani), solistul trupei Provincialii, a ajuns de urgență la spital după ce a fost mușcat de un ciobănesc mioritic. Octav, managerul formației, a spus care este starea de sănătate a artistului, la Antena Stars.

Ionuț Ungureanu din trupa Provincialii, de urgență la spital. „A fost operat”

„A pus mâna, într-un mod total neinspirat, asupra unui câine care, din păcate, l-a interpretat greșit și l-a mușcat destul de rău. A fost nevoie de o intervenție pentru reconstruirea degetului. Ce avem noi de învățat de aici? Fiți infinit mai precauți decât Ionuț pentru că putea fi mult mai rău. Câinele era un ciobănesc mioritic. Se putea întâmpla mult mai rău. A ajuns la spital la Brașov, după a plecat la București. Acolo a fost operat. Inițial, se dorea amputarea. Slavă Domnului că echipa de la București a decis reconstrucția și nu amputarea degetului. E bine, e ok. Am vorbit cu el, a fost pansat. Recuperarea e de durată, dar e pe drumul cel bun”, a declarat Octav, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stagiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după victoria lui David Popovici: „Nu mă simt mândru pentru rezultatele lui. Nici România nu ar trebui s-o facă”

Citește și: Ce ritual bizar are o influenceriță din UK când pleacă de acasă. „Și voi faceți acest lucru sau sunteți normali?”

Trupa Provincialii s-a înființat în 2003, când, împreună cu Eugen Radu, clăparul formației, Ionuț i-a cooptat în formație pe Costel Constantinescu, chitară solo, Marcu Emil, chitară bas, și Matei Stanciu, tobe. Ionuț Ungureanu a recunoscut că a fost destul de greu să intre în lumea bună a muzicienilor din România.

„Am mizat pe lucrul pe care îl ştiam noi cel mai bine, acela de a cânta live şi cu simţ de răspundere. Visam să ajungem cât mai sus în muzică, dar eram conştienţi că fără a urca treaptă cu treaptă nu vom putea să ne îndeplinim obiectivul. Avem mare încredere în noi şi nu ne vom opri prea curând”, declara Ionuț Ungureanu în 2009, pentru Adevărul.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton