Ioana Maria Moldovan și iubitul ei și-au aniversat fiul: „Au fost cei mai intenși și zgomotoși ani din viața mea” / Exclusiv

.

A trăit la intensitate maximă această zi! Fiul Ioanei Maria Moldovan a împlinit șase ani și s-a bucurat de o petrecere ca la carte. Andrei și-a primit invitații costumat în Batman, iar tortul a avut aceeași tematică.

Micuțul i-a avut aproape în această zi importantă pe părinți, pe bunica, dar și cei mai buni prieteni. Dacă Andrei s-a bucurat de o aniversare pe cinste, cei dragi lui vor rămâne cu amintirea acestor momente.

Ioana Maria Moldovan, despre aniversarea fiului ei: „A așteptat-o mai mult ca oricând”

Ioana Maria Moldovan s-a străduit ca totul să iasă perfect, iar pentru asta a făcut echipă cu iubitul ei, Marian. “O echipă am fost și la aniversarea lui de 6 ani! Aniversare până la care a numărat lunile, zilele și orele. O aniversare pe care anul acesta a așteptat-o mai mult ca oricând. Ca în fiecare an a avut parte de dublă aniversare”, mărturisește vedeta Prima TV pentru Unica.ro.

„A știut ce vrea, pe cine să aibă alături, și-a făcut singur lista invitaților, ce tort, baloane, cum să se îmbrace”

Și dacă cei apropiați lui s-au străduit să îi ofere o petrecere de basm, în care fiecare detaliu a făcut diferența, Andrei a mai avut parte de o surpriză. „Cu o zi înainte de ziua lui a fost sărbătorit în mijlocul colegilor de la grădiniță. Apoi, a avut parte de petrecerea la care a visat. A știut ce vrea, pe cine să aibă alături, și-a făcut singur lista invitaților, ce tort, baloane, cum să se îmbrace.

Un Capricon hotărât, care anul acesta a decis ca totul să fie sub semnul supereroului Batman. Așadar, a îmbrăcat costumul de supererou și a pășit foarte hotărât pe tărâmul Zozoland, unde cuvintele de ordine au fost, distracție, joacă, zâmbete și voie bună. L-am simțit fericit și mulțumit că i-a avut alături pe cei dragi, că a fost răsfățat cu cadouri și evident în mijlocul atenției”, precizează Ioana Maria Moldovan.

Citeşte și: Ce a pățit actorul Marius Manole după ce nu a mâncat 40 de ore: „La mine e pentru prima oară”

Citeşte și: Lora a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Nu a fost o chestie de alegere”

Citeşte și: De ce a lipsit Gabriela Cristea de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii. Prezentatoarea TV, internată de urgență: „Cum mă fac bine, mă întorc”

Citeşte și: Lora a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Nu a fost o chestie de alegere”

Răsfățat cu cadouri, Andrei așteaptă acum aniversarea de anul viitor

După ce s-a distrat pe săturate, super eroul Andrei e gata pentru o nouă zi de naștere, spre amuzamentul părinților și bunicilor lui.

“6 ani?! Când?! Cum au trecut?! Nu știu. Dar simt că au fost cei mai frumoși, intenși și zgomotoși ani din viața mea. Ani pe care am simțit că-i trăiesc. Recunosc că nu m-au prins pregătită, dar împreună suntem o echipă la bine și la rău. Și, nici bine nu s-a încheiat petrecerea că deja Andrei se gândește la cea de anul viitor”, spune Ioana Maria Moldovan.

Foto: arhivă personală

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton