Ioana Ginghină, ten impecabil la 46 de ani: “Dau castinguri și mi se spune că arăt prea tânără” / Exclusiv

.

Ioana Ginghină are un ten impecabil și o siluetă de invidiat la cei 46 de ani ai săi. Actrița are grijă atât la alimentație, cât și să nu sară peste rutina zilnică de skin care. De asemenea, ea frecventează clinicile de înfrumusețare periodic, unde își face tot felul de tratamente.

Cum reușește Ioana Ginghină să aibă un ten impecabil la 46 de ani?

Prezentă recent la un eveniment monden, Ioana Ginghină ne-a dezvăluit cum își îngrijește tenul și cum reușește să-și mențină aceeași greutate de ani buni. “Silueta se întreține greu. Secret? Da, nu mănânci, nu bei, faci sex la greu. (râde – n.r.). Fac și tratamente corporale și de toate. După vârstă, respectiv 45, e foarte complicată viața și atunci trebuie să mai faci una, alta că altfel….”, a declarat actrița pentru Unica.ro.

Pe lângă rutina zilnică de îngrijire de acasă, peste care nu sare în nicio zi, Ioana Ginghină își mai face și alte tratamente ca să aibă un ten impecabil.

Ce tratamente își face Ioana Ginghină?

 “Pe lângă botox, acum, mai nou am făcut un tratament, Sculptra, tot la clinica doamnei Dr Daniela Diveică, unde merg de câțiva ani. Ea are grijă de tenul meu, de câțiva ani. Acum, după această procedură, așteptăm… Îl faci acum și în 2 ani tot întinerești. Deci dacă mă vezi tot mai tânără pe zi ce trece, să știi că mi-am făcut Sculptra”, a mai spus Ioana Ginghină.

Grija pentru aspectul fizic nu trece neobservată, iar actrița dezvăluie că, uneori, când merge la castinguri întâmpină dificultăți în atribuirea unui rol.

“Proiecte noi este mai greu, pentru că și asta cu întreținutul… de câte ori dau castinguri, mi se spune că arăt prea tânără. Și mă duc să mă încadrez la mame de adolescenți, ori sunt amantă în casă. Ori dau casting pentru amanta prietenului fiului meu… Adică la modul ăsta, o mamă care arată bine (n.r. – râde). Dar acum nici nu o să fac nimic în sensul ăsta, că o să mai treacă timp, o să îmbătrânesc la un moment dat că, Doamne iartă-mă, nu sunt forever, nu am găsit secretul tinereții fără bătrânețe”, a mai mărturisit Ioana.

Ioana Ginghină, vacanță fără fiică: „A fost o experiență cam ciudată, era doar bosumflată și supărată”

Până în toamnă, când are mai multe proiecte la care va lucra, Ioana Ginghină se bucură de vară și de vacanțe. Anul acesta nu va mă pleca în concediu și cu fiica, Ruxi, asta pentru că adolescenta își dorește să plece în tabere cu prietenii.

“Soțul meu face evenimente și avem două evenimente la munte, unde avem treabă, dar e și pe relaxare. În august plecăm în Grecia singurei, fără Rux pentru că i-am găsit tabere și “am scăpat de ea” toată vara (n.r. – râde) . A fost o experiență cam ciudată în Thailanda, unde era doar bosumflată și supărată că ea vrea acasă cu prietenii, iar eu prin așa ceva nu mai trec. Și nici ea nu mai vrea să treacă.

Și cât e ea plecată în tabere, eu fug cu al meu iubit. Suntem pe o dragoste maximă, mai nou, de când suntem singurei și abandonați de Ruxandra și o ardem pe iubire mare. Da, deci n-ai idee ce bine e, în sensul că mi-am găsit un om. Nu știu ce făceam după ce mă părăsea copila asta”, spune Ioana.

Astfel, Ruxandra va pleca în două tabere alături de prieteni, unde își dorește, în timp ce actrița și soțul ei. Cristi Pitulice, vor merge în concediu singuri. “Nici nu poți să o lași singură prin București să taie frunze la câini și atunci am găsit tabere. Merge două săptămâni într-un loc și o săptămână în Germania. Atunci noi ne facem de cap. Ea merge pe bogăție, noi mai pe sărăcie, în Grecia (n.r. – râde)”, mai spune actrița.

Ioana Ginghina s-a căsătorit anul trecut și spune că de atunci relația lor s-a schimbat mult.

“E mai frumoasă, pentru că Cristi n-a mai fost căsătorit… cumva sunt soția lui și pentru el este ceva wow. Eu, nah, îl iubesc, îmi place, dar nu mai sunt așa după căsătorie. Dar el tot timpul spune ‘soția mea’, o spune așa într-o formă….”, a adăugat ea.

Foto: Instagram.com / Facebook.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton