Ioana Ginghină, surpriză neplăcută la cununia cu Cristi Pitulice. De ce s-a trezit actrița cu Poliția la ușă

.

Ioana Ginghină s-a căsătorit civil cu Cristi Pitulice în urmă cu câteva zile. Actrița a ales să petreacă acest eveniment în curtea casei, într-un cadru de poveste.

Când distracția era în toi, Ioana Ginghină s-a trezit la ușă cu Poliția, iar asta s-a repetat de mai multe ori pe parcursul nopții.

Ioana Ginghină: „M-am simțit ca Regina Toamnei”

Cristi Pitulice și Ioana Ginghină au ales să trăiască puțin altfel această zi specială din viața lor. Au avut alături doar 50-60 de persoane, nu au optat pentru un loc simandicos în care să își manifeste iubirea și nu au epatat nici la capitolul ținute. Actrița a ales să poarte o rochie simplă, albă, la care a accesorizat o coroniță.

“În acea zi specială, m-am simțit ca Regina Toamnei, prinsă într-un tablou de toamnă cu nuanțe de fericire și într-un decor de poveste, în rochia mea vaporoasă, dansând printre frunzele căzătoare, cu un machiaj strălucitor și o coafură elegantă.

Citeşte și: Andreas Petrescu, despre cum i-a schimbat Augusta Lazarov viața, la 8 ani de mariaj: „A fost ca o minune”

Citeşte și: Magda Catone dezvăluie secretul tenului fără riduri la 64 de ani: „Sunt o persoană care își păstreză o anumită rigoare”/ Exclusiv

A fost o zi în care frumusețea toamnei și eleganța mea au creat o simfonie de neuitat”, a mărturisit Ioana Ginghină, pe o rețea de socializare.

Ioana Ginghină: „A ieșit foarte frumos, dar au chemat vecinii Poliția”

Cu toate astea, un eveniment neașteptat le-a dat peste cap organizarea, care a fost ca la carte. Au fost vizitați de Poliție. ”A ieșit foarte frumos, curtea arăta superb, totul decorat, frumos, dar au chemat vecinii Poliția. La ora 4 după amiază, prima dată, că au chemat de trei ori Poliția. Veneau și ziceau: ”Da, am constatat, nu e muzica tare”. Muzica chiar nu era tare, noi vorbeam între noi la mese, nu țipam. Nu vecinii noștri au chemat, cu care vorbisem deja. Niște vecini de peste trei curți.

Își cereau și scuze săracii, îți dai seama, ieșea Cristi primul, ieșeam și eu, odată am ieșit și cu domnișoarele de onoare. Nu s-a dat amendă”, a mărturisit vedeta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeşte și: Câștigătorul „Românii au talent”, pe mâna autorităților. Ce a pățit Radu Palaniță: „Nu mi-a funcționat mintea”

Citeşte și: Ioana Ginghină, discuții cu logodnicul înainte de cununia civilă. Ce rol joacă Alexandru Papadopol în această poveste

„E complicat să faci nunta acasă, pentru că e mai multă muncă”

Deși evenimentul a fost unul reușit, au mai existat situații pe care cei doi au trebuit să le gestioneze, iar asta i-a făcut să realizeze cât e de complicat să pregătești un astfel de eveniment acasă.

”A fost foarte frumos. Am avut emoții, e complicat să faci nunta acasă, pentru că e mai multă muncă, am zis că mă fac consultat în nunți. E complicat să faci acasă, pentru că e mai multă treabă. Nu poți să lași oamenii ăia acolo așa, te mai întreabă ”Unde e frigiderul, de unde luăm și noi nu știu ce?”. Au fost 50-60 de invitați”, a mai spus Ioana Ginghină, la PRO TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton