Ioana Ginghină se relaxează înainte de cununia cu Cristi Pitulice în Austria: „Sunt pregătită să supraviețuiesc cu struguri și vin”

.

Ioana Ginghină și logodnicul ei au plecat înainte de cununie într-o vacanță de poveste. Ei au ales ca destinație Austria. După câteva drumeții, frumoasa actrița spune că se simte ca într-un film de epocă și se declară încântată de toate descoperirile făcute.

Ioana și Cristi Pitulice vor dea cu semnătura la primărie peste două luni, când se căsătoresc civil. Cei doi vor marca acest eveniment doar cu familia și persoanele apropiate.

Ioana Ginghină, vacanță în Paradis

“Am dat startul la capitolul ‘Vacanță’, și, ca un erou în pantaloni scurți, m-am avântat pe drumurile serpuite ale văii Dunării în “exotica” Austrie.

Și nu, nu m-am rătăcit, doar am admirat peisajul care se desfășura în fața ochilor mei ca un tablou animat, pictând ziua în nuanțe de verde și albastru. Apoi am poposit în Durnstein, un orășel atât de pitoresc încât m-a făcut să mă simt ca-ntr-un film de epocă. Doar că în loc de corset și rochie cu trenă, eu aveam sandale și pantaloni scurți.

Și cum să nu urci la StiftMelk? E ca și cum ai merge la mare și n-ai intra în apă. De acolo, priveliștea spre Valea Wachau a Dunării este de-a dreptul fabuloasă, genul de imagine pe care o pui pe Instagram cu hashtag-ul # blessed și #nofilter ”, povestește Ioana Ginghină pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

Citeşte și: Ioana Ginghină, discuții cu logodnicul înainte de cununia civilă. Ce rol joacă Alexandru Papadopol în această poveste

Ioana Ginghină, impresionată de descoperirile făcute

Călătoria e abia la început, așa că cei doi mai au multe de văzut și străbătut. “Și uite așa, ziua întâi de vacanță s-a încheiat într-un vals al descoperirilor. Abia aștept să văd ce alte dansuri mă așteaptă în zilele următoare”, mai spune actrița.

„Dacă nu mai postez nimic, probabil m-am pierdut printre viile din Austria. Nu vă îngrijorați, sunt pregătită să supraviețuiesc cu struguri și vin”, adaugă ea.

Citeşte și: Ce au făcut copiii vedetelor la Evaluarea Națională. Ioana Ginghină își duce fiica la Paris după reușita de la examen

Citeşte și: Ioana Ginghină, despre momentul dureros în care a pierdut o sarcină. „Era avansată, 5 luni”

Ioana Ginghină se căsătorește peste două luni

Ioana Ginghină și alesul ei, Cristi Pitulice, își oficializează relația pe 23 septembrie. După ce devin soț și soție, cei doi vor petrece cu familia și prietenii chiar în curtea casei lor. Actrița a rămas atât de impresionată de rochia purtată de Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, încât și-ar dori să îmbrace în ziua marelui eveniment o ținută asemănătoare.

“Rochia trebuie să meargă în curte, să se potrivească. Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut mult rochia. Mă gândeam să o întreb de unde o are, că aș merge și eu pe varianta pe alb. Ea era în negru la nuntă. Chiar mă gândeam, ea avea ciocate, o pălărie… Drăguț. Ar merge și la mine”, spunea Ioana Ginghină, conform Ciao.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton