Ioana Ginghină s-a măritat cu Cristi Pitulice! Actrița și cel de-al treilea soț au dat o petrecere de pomină în curtea vilei / Video

.

Ioana Ginghină și-a regăsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice, iar acum cei doi au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit civil. Actrița în vârstă de 46 de ani a atras toate privirile cu rochia ei superbă, de zeiță greacă.

Ioana și Cristi s-au căsătorit la trei ani de când s-au logodit, bărbatul, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, cerând-o de soție în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor, înconjurați de toți cei dragi. Cei doi au ales să facă o petrecere restrânsă, în locul uneia pline de fast. Și se pare că totul a ieșit exact așa cum și-au dorit.

„Momentul important s-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară, în septembrie! Cam așa arăt”, a afirmat Ioana Ginghină pe Instagram, la scurt timp după ce s-a măritat pentru a treia oară.

După ce petrecerea s-a terminat, actrița a revenit în mediul online, unde a postat și primele imagini de la fericitul eveniment.

„Cu o inimă plină de bucurie, vă împărtășesc primele instantanee de la o zi de neuitat”, a scris actrița pe Instagram, unde a postat câteva imagini de la eveniment.

Nunta lor a fost una atipică, atât mirele, cât și mireasa, bucurându-se de câte un tort. Cel al Ioanei a fost unul obișnuit, cu blat și cremă, în timp ce tortul mirelui a fost unul deosebit, format din mai multe shot-uri cu diferite băuturi, arantaje pe o platformă cu etaje.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Decizia pe care a luat-o Ioana Ginghină înainte de nunta cu Cristi Pitulice: “Vreau să arăt bine, vreau să fiu bunăciune”/ Exclusiv

Citește și: Cerința cu care Ruxandra Papadopol și-a surprins mama, Ioana Ginghină: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”

Citește și: Ioana Ginghină, anunț cu doar câteva zile înainte de cununie: „Știu ce înseamnă. Nu vreau să mai fac greșeala asta!”

Citește și: Îngrijirea mâinilor: Metoda prin care Ioana Ginghină și-a întinerit și hidratat pielea

Cum a ales actrița rochia de mireasă și decorul

La cea de a treia sa nuntă, Ioana Ginghină a ales să se îmbrace într-o rochie albă, diafană, cu mâneci lungi, de zeiță greacă. Aceasta a ales să își accesorizeze rochia cu o pereche de botine albe. Pe cap a purtat o coroniță de flori, care a completat perfect ținuta actriței.

Soțul ei, Cristi Pitulice, a purtat la eveniment un costum simplu, negru, și o cămașă albă, fără papion sau cravată.

Cu câteva zile înainte de cununia civilă, pe care au ales să o facă în curtea casei, Ioana Ginghină a vorbit despre decorațiuni, dar și despre rochia sa de mireasă.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Am primit niște cercei cu bride (n.r. mireasă), pe care o să-i port toată săptămâna! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente”, a declarat Ioana Ginghină pentru Click înainte de ziua ei cea mare.

„Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut. Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare. Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a mai spus atunci actrița.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton