Ioana Ginghină, călătorie fulger cu fiica ei, Ruxandra, la Paris. De ce a renunțat la telefon

.

Ioana Ginghină (46 de ani) a petrecut câteva zile la Paris alături de fiica ei, Ruxandra, și două prietene. De data aceasta, Cristi Pitulice, soțul vedetei, nu le-a însoțit. Cele patru au mers la shopping, dar nu au ratat și o vizită la Disneyland.

Ioana Ginghină s-a rupt de toate activitățile cotidiene și împreună cu fiica sa a zburat către Franța. Excursia a fost magică și actrița a recunoscut că întâlnirea cu Parisul a făcut-o să se simtă ca într-un roman.

Ioana Ginghină: „Simt că trăiesc într-un roman de Hemingway”

“Cerul poate plânge și vremea poate fi rece, dar nimic nu poate diminua strălucirea Parisului. Chiar și cu ploaia bătând în geam, Orașul Luminilor continuă să fie la fel de fermecător.

Plimbându-mă pe străzile sale umede, sub umbrelă, simt că trăiesc într-un roman de Hemingway. Fiecare colț de stradă, fiecare monument poartă o poveste. Frigul? Este doar un detaliu când inima îți este încălzită de frumusețea unui oraș ca Parisul”, povestea Ioana Ginghină, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Lora a făcut planul pentru nunta cu Ionuț Ghenu: “El își dorește foarte mult”. Când se căsătoresc

Citeşte și: Reacția Magdei Vasiliu după ce Gabriela Cristea a fost atacată în online: „Atâta frustrare și lipsă de bun simț rar am văzut”

„Ne-am plimbat prin parcuri, ne-am lăsat amețiți de frumusețea Senei și am făcut un pic de shopping

Ziua a doua a început cu un maraton de 15 km. Au vizitat obiective turistice, s-au plimbat prin parcuri. “Nu vă speriați, nu am alergat, ci am explorat străduțele înguste ale orașului. Am făcut asta în stil parizian autentic, cu o baghetă în mână și un zâmbet larg pe față. Vremea a decis să fie mai cooperantă astăzi. A plouat puțin, dar soarele s-a arătat în cele din urmă, ca un actor întârziat la repetiții.

Am vizitat toate obiectivele turistice pe care le-am găsit, unele dintre ele ne-au spus povești fascinante, altele…ei bine, erau doar frumoase.

Ne-am plimbat prin parcuri, ne-am lăsat amețiți de frumusețea Senei și am făcut un pic de shopping. Pentru că, să fim serioși, cine vine la Paris și nu face shopping?”, a menționat Ioana Ginghină.

Citeşte și: Ioana Ginghină dezvăluie ce dietă ține la 46 de ani: „Mănânc și dulciuri”. Ce spune despre relația cu fiica ei / Exclusiv

Citeşte și: Ce fată frumoasă au Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol! Ruxandra a împlinit 15 ani

Ioana Ginghină: „În loc să ne concentrăm pe capturarea momentelor perfecte, am ales să le trăim”

Călătoria s-a încheiat, așa cum era de așteptat, la Disneyland, unde actrița au renunțat să facă poze, dar au trăit fiecare moment.

“Am încheiat o escapadă magică în Paris, cu o vizită la Disneyland, unde am lăsat telefoanele pentru a trăi fiecare moment la maxim. În loc să ne concentrăm pe capturarea momentelor perfecte, am ales să le trăim. Am fost înconjurată de râsete și zâmbete cu fiica mea și prietena ei, în timp ce și eu am avut compania unei prietene dragi. Această vacanță a fost despre a face amintiri, nu doar poze.

Închei această poveste de vis cu gândul că mâine îmi reiau treaba, dar nu înainte de a mă bucura de revenirea în București, unde este primăvară.

Îmi încarc bateriile cu ultimele raze de soare și mă pregătesc de o nouă perioadă plină de provocări. Parisul și Disneyland-ul au fost minunate, dar acasă e totuși acasă”, a mai spus Ioana Ginghină.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton