Ioana Ginghină a vorbit cu familia înainte să apară în revistele pentru adulți: „Și datorită tatălui meu am pozat în Playboy”

.

Ioana Ginghină a dezvăluit că a discutat cu familia ei înainte de a lua decizia să pozeze în Playboy, în urmă cu 18 ani.

Actrița, în vârstă de 46 de ani, se numără și ea printre vedetele care au pozat în celebra revistă pentru adulți în trecut și a vorbit recent despre acest subiect, în cadrul unui interviu.

„Toată copilăria mea am făcut plajă la nudiști”

Ioana Ginghină spune că este o persoană lipsită de inhibiții, iar acest lucru se datorează și felului în care a fost crescută. Actrița susține că părinții o duceau în vacanțele de vară la plajă la nudiști și crede că dezinvoltura ei are legătură cu acele experiențe.

“Am fost Ildiko în 2004-2005 și atunci am pozat. Oricum am discutat cu familia. Eu și datorită tatălui meu am pozat în Playboy, pentru că toată copilăria mea am făcut plajă la nudiști” – declarat ea pentru cancan.ro, adăugând că din banii câștigați după pictorial și-a luat mașină și le-a dat o parte și părinților ei.

Ioana Ginghină a mai spus că la Facultatea de actorie a fost învățată că trebuie să fie “disponibilă să se dezbrace pentru anumite roluri”.

Ioana Ginghină: „Ți se spunea din start că trebuie să fii foarte disponibil să te dezbraci pentru diverse roluri”

Citeşte şi: Ioana Ginghină dezvăluie ce dietă ține la 46 de ani: „Mănânc și dulciuri”. Ce spune despre relația cu fiica ei / Exclusiv

Citeşte şi: Ioana Ginghină s-a măritat cu Cristi Pitulice! Actrița și cel de-al treilea soț au dat o petrecere de pomină în curtea vilei / Video

Citeşte şi: Ioana Ginghină, surpriză neplăcută la cununia cu Cristi Pitulice. De ce s-a trezit actrița cu Poliția la ușă

Citeşte şi: Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, nevoiți să se despartă după căsătorie. Ce spune despre soțul ei: „Nu am mai întâlnit până acum”/ Exclusiv

“Să știți că în Facultatea de Actorie, pe vremea mea, că acum cu atâta hărțuire și cu atâta corectitudine politică, nu știu ce actorie se mai face pe acolo. Cumva, ți se spunea din start, era una dintre lecții, dintre rigori, că trebuie să fii foarte disponibil să te dezbraci pentru diverse roluri. Sunt roluri în care te dezbraci și asta e. Și foarte mulți actori, de fapt, n-au pozat în Playboy, dar poți să-i vezi dezbrăcați în piese de teatru sau în filme” – a continuat actrița.

Ioana Ginghină și secretele ei pentru o siluetă de invidiat

Actrița s-a măritat toamna aceasta cu partenerul ei, Cristi Pitulice, iar la frumosul eveniment, li-a etalat silueta impecabilă într-o rochie superbă.

Ioana a dezvăluit că apelează la anumite trucuri pentru a fi în formă, mai exact urmează sfaturile unui nutriționist și face sport.

„Țin o dietă cu un nutriționist. Carmen Fit se ocupă de dieta mea. Nu pot să zic că o țin tot timpul. Astăzi am venit aici. Am mâncat doar o bucățică de conopidă, că eu sunt cu vegetalele, și nu am mâncat dulcele, dar nu am mâncat ce scria la hârtie. Încerc să mă țin, îi trimit poze. Fac și sportul pe care mi-l dă ea. Nu mănânc carne, paste nu am mai mâncat de nu țin minte, dar dulciuri mănânc. Când am voie, mănânc dulciuri. Dar nu că mănânc, rup”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru UNICA.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton