Ioana Blaj, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei, Ducu Ion: “Tot timpul am crezut că o să am și o fată”/ Exclusiv

.

Ioana Blaj și Ducu Ion au împlinit la începutul lunii iulie 10 ani de când formează un cuplu. Pentru ei, căsătoria nu a fost o prioritate, drept dovadă au ajuns să semneze actele la Starea Civilă după 6 ani de conviețuire, timp în care deveniseră și părinții a doi băieți: Filip și Tudor. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Ioana Blaj a făcut dezvăluiri după 10 ani de relație cu Ducu Ion. Actrița din “Lia, soția soțului meu” (Antena 1) este recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o și se simte binecuvântată cu ce are.

Ioana Blaj și Ducu Ion sunt un cuplu atipic. Producătorul a cerut-o în căsătorie fix de ziua lui, în urmă cu 4 ani, iar ulterior au devenit oficial soț și soție într-o zi de 13. Se bucură de fiecare zi petrecută împreună, pleacă în escapade când au timp, nu când sunt aniversari sau alte evenimente speciale, le place să se surprindă cu cadouri fără vreun motiv anume.

Citește și: Ioana Blaj și Ducu Ion au fugit în străinătate. Ce au făcut copiii: „A venit imediat sentimentul de vinovăție”

Ioana Blaj, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei, Ducu Ion: “Tot timpul am crezut că o să am și o fată”/ Exclusiv

Cine îi ajută pe Ioana Blaj și Ducu Ion la creșterea copiilor

Ioana Blaj și Ducu Ion călătoresc alături de fii lor, dar le plac și escapadele în doi. “Anul ăsta nu am avut vacanță separată de copii, pentru că am avut doar o lună la dispoziție și a fost și în mijlocul verii și nu am apucat să avem o vacanță doar noi noi. De obicei mai facem, probabil o să prindem câteva zile la un moment dat”, ne-a mărturisit actrița.

Ca să poată să aibă libertate în ceea ce privește meseria ei și având în vedere că și Ducu Ion are un program încărcat, cei doi au optat pentru o persoană specializată care să îi ajute la creșerea celor doi copii.

“Avem bonă de 3-4 ani. E o persoană de încredere, este o bonă internă”, a precizat Ioana Blaj.

Cei doi s-au întâlnit la filmările pentru lungmetrajul Cuscrii

Povestea de iubire înfiripată între Ioana Blaj și Ducu Ion în urmă cu 10 ani a fost deconspirată de paparazii și, la vremea respectivă, s-au făcut multe speculații legate de relația lor. În exclusivitate pentru UNICA.ro, Ioana Blaj a povestit cum s-au derulat evenimentele în viața lor: “Suntem de 10 ani împreună, am împlinit anul acesta pe 2 iulie. El era divorțat, eu eram ieșită dintr-o relație și ne-am întâlnit în timp ce filmam la Cuscrii, la lungmetraj și acolo am discutat. Eram colegi, el era producător. Ne știam de foarte mult timp din branșă, ne știm între noi. Nu a fost nimic, pur și simplu din discuții, am tot discutat, ne-am înțeles bine, am plecat cu niște găști la mare, găști separate, ne-am distrat și s-au legat lucrurile în timp”.  

Ioana Blaj, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei, Ducu Ion: “Tot timpul am crezut că o să am și o fată”/ Exclusiv

Ioana Blaj: “Este un tată foarte dedicat și implicat și asta este rar de găsit în zilele astea”

Ioana Blaj și Ducu Ion și-au mărit familia cu 2 băieți, Filip și Tudor, care au 8 ani, respectiv 6 ani. Apariția copiilor a scos la iveală o latură necunoscută a producătorului. “Este un tată foarte dedicat și implicat și asta este rar de găsit în zilele astea. Este un om extraordinar, un bărbat de încredere. Băieții sunt amândoi la școală. Sunt în sistem britanic. Credem că se potrivește mai bine sistemului nostru de valori și ceea ce vrem să le transmitem pe mai departe și tipul de educație pe care vrem să-l oferim se mulează mai mult pe familia noastră”, a spus, pentru UNICA.ro, soția lui Ducu Ion.

Citește și:  Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”: „M-au chemat din lipsă de personaje”/ Video exclusiv

Interpreta lui Alice din serialul “Lia, soția soțului meu” (Antena 1) și-a luat în serios rolul de mamă în viața reală și e topită după băieții ei. “Filip face motocross, îi plac sporturile, orice tip de sport, Tudor este un rebel foarte simpatic și foarte puternic, curajos. Amândoi sunt super lipiți de mine, dar fiecare în felul lui. Filip mai introvertit și Tudor este exact lipitoare din aceea care vine și zice: “Mami, te iubesc așa de mult!” Și Filip vine și zice: poți să îmi faci și mie așa măi, măi, în păr?”, ne-a spus ea despre relația cu copiii.

Ioana Blaj, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei, Ducu Ion: “Tot timpul am crezut că o să am și o fată”/ Exclusiv

Ioana Blaj: “Tot timpul am crezut că o să am și o fată”

Actrița recunoaște că este o răsfățată alături de copii și de soț. “Da, sunt foarte recunoscătoate și binecuvântată cu ce am”, ne-a declarat ea. Chiar dacă în tinerețe se imagina și mamă de fată, actrița este convinsă că viața i-a oferit formula câștigătoare.

“Mă gândeam oare cum ar fi să am și un băiat? Oare o să semene cu mine? Nu o să semene cu mine? Dar tot timpul am crezut că o să am și o fată. Da, ne-am oprit la doi copii. Majoritatea oamenilor spun că ne-am făcut copii unul pentru celălalt. Filip e al meu și Tudor e al lui”, a mai povestit, pentru UNICA.ro, Ioana Blaj despre asemănările fizice ale celor doi moștenitori.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton