Ioan Andone și Virgil Stănescu gătesc bucate alese la Chefi la cuțite: „M-am antrenat”

.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin pe sticlă în acest weekend, iar surprizele se țin lanț la „Chefi la cuțite”. Nume grele din lumea sportului intră în arena „Chefi la cuțite” dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, dar și povești nespuse.

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu cinci ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte patru ediții săptămânale.

Citeşte și: Când începe Chefi la cuțite, sezonul 12. Emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, la Antena 1

Virgil Stănescu și Ioan Andone își arată talentele la „Chefi la cuțite”, sezonul 12

Mâine seară, va pătrunde în bucătăria show-ului gastronomic fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu.

„În seara aceasta, vreau să-i cuceresc pe Chefi prin înălțime și simplitate. Am venit să le fac o surpriză și abia aștept să-i întâlnesc. M-am antrenat pentru farfuria pe care o voi pregăti”, a declarat cu umor sportivul care a cunoscut succesul încă de la 19 ani, când a fost pentru prima dată convocat la Naționala de baschet a României. După doar un an avea să primească o bursă în America, la Universitatea din Alabama.

„Am fost inclus în Hall of Fame la universitate, lucru care m-a emoționat fantastic”, a spus Virgil Stănescu.

Citeşte și: Chef Sorin Bontea, surpriză de proporții în prima ediție „Chefi la Cuțite”: ”Suntem veri, nu știți?!”

Citeşte și: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite, a devenit tată: „Doar atât pot să dau din casă, că sunt tripleți”

Citeşte și: Sorin Bontea, „atacat” cu ustensile de bucătărie de colegii săi. Bucătarii duc lupte aprige în bucătăria „Chefi la Cuțite” / Video

Ioan Andone: „Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția”

Duminică seară, își arată talentul la gătit Ioan Andone. „Vreau să fiu super-Chef în bucătărie, așa că mi-am adus cu mine condimentele din Spania”, a mărturisit Ioan Andone, hotărât să-i impresioneze pe jurați cu priceperea sa în arta culinară.

„Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp acolo, am învățat multe despre preparatele lor”, a mai spus el.

„Mă uit la Chefi la cuțite. Dacă îți place bucătăria, normal că te uiți să vezi cum apreciază jurații preparatele și ce comentarii au. Aceasta este prima emisiune de divertisment în care apar”, a precizat Ioan Andone.

Foto: Antena1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton