Investitorii de la „Imperiul Leilor”, sezonul 4, au spus care sunt cele mai profitabile afaceri în 2023 și 2024 / Exclusiv

.

Sezonul 4 „Imperiul Leilor” reunește nu mai puțin de 8 investitori cu experiență în diverse domenii. Într-un interviu pentru UNICA.ro, o parte dintre investitorii emisiunii au spus care sunt, din punctul lor de vedere, cele mai profitabile afaceri în 2023 și 2024. Reality show-ul începe azi, de la ora 21:30, la PRO TV.

În sezonul 4 „Imperiul Leilor”, opt investitori se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes. Aceștia sunt Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), Dan Șucu (Business Titan), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Mircea Căpățînă (Marketing Guru) și Răzvan Raț (Jucător la profit).

Investitorii de la „Imperiul Leilor”, sezonul 4, au spus care sunt cele mai profitabile afaceri

La avanpremiera noului sezon „Imperiul Leilor”, i-am întrebat pe 5 dintre cei 8 investitori care sunt domeniile în care este profitabil să investim în 2023 și 2024.

Dan Șucu, fondator și proprietar Mobexpert

„Indubitabil, afacerea care ar trebui să prospere cel mai mult în România ar trebui să fie agricultura și prelucrarea produselor agricole. Dacă aș avea vârsta voastră (n.red.: a reporterilor), atunci acolo m-aș orienta”, a spus, în exclusivitate pentru UNICA.ro, Dan Șucu.

Citește și: Dan Șucu de la „Imperiul Leilor”, sfaturi pentru antreprenori: „Trebuie să ai capacitatea de a te repoziționa întotdeauna”

Cristina Bâtlan, co-fondatoare și co-proprietară Musette

„În continuare, fiind o piață tânără, există lucruri de care avem nevoie. Nu vorbim astăzi despre România ca despre o piață suprasaturată. Deci încă există afaceri pe care le poți inventa, în care oamenii au posibilitatea să inoveze și să schimbe paradigma. Chiar dacă nu suntem experți în a inventa structuri pentru construcții, totuși, există un antreprenor care a venit cu un brevet și în care am investit. Altfel, chiar dacă nu suntem cei mai mari constructori de mașini, există un antreprenor care a venit cu o idee revoluționară care poate fi folosită la toate tipurile de mașini din lume. Despre nivelul ăsta de business vorbim în acest sezon“, a declarat Cristina Bâtlan, investitor „Imperiul Leilor”, pentru UNICA.ro.

Citește și: Care a fost primul job al investitoarei Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor”: „Părinții nu îmi dădeau voie să fac asta” / Exclusiv

Răzvan Raț, fost jucător de fotbal și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare

Răzvan Raț spune că, în opinia lui, turismul și sectorul imobiliar pot fi domenii care pot fi profitabile în viitor.

„Tehnologia poate fi un domeniu profitabil, dar și riscant, în același timp. Cred că în România domeniul imobiliar va crește. După multe studii, metrul pătrat în România este destul de ieftin față de alte capitale ale Europei. Cred că turismul la noi este foarte slab dezvoltat. Cred că suferim mult din punctul de vedere al infrastructurii când vine vorba de turism. Există acest pericol să te raportezi la București. În același timp, cred că sunt locuri în România unde sunt oportunități în diferite domenii. N-aș putea da un singur domeniu. În România există oportunități de a crea business-uri profitabile“, ne-a spus Răzvan Raț.

Citește și: Cine este Răzvan Raț din sezonul 4 „Imperiul Leilor” și ce afaceri are. „E vorba de intuiție și de a vede oportunitatea” / Interviu exclusiv

Daniel Mischie, CEO City Grill

„Fiecare domeniu este profitabil, dar cred că o afacere este profitabilă atunci când antreprenorul este dispus să aloce foarte mult timp și foarte multă muncă. Fiecare afacere are gradul ei de dificultate, nu contează că investești la Bursă, că faci un restaurant sau o unitate de producție. Fiecare are un grad de dificultate, un risc și are nevoie de foarte multă muncă”, a declarat Daniel Mischie, pentru UNICA.ro.

Citește și: Ce și-a cumpărat Daniel Mischie, investitor la „Imperiul Leilor”, cu primii bani câștigați ca responsabil toalete / Exclusiv

Mircea Căpățînă, co-fondator și director de marketing SmartBill

„Orice este cu AI, inteligență artificială, sună așa (n.red.: ofertant). Tocmai aici este pericolul. Apar tot felul de gogomănii care pun AI acolo. Nu e sustenabil. E important să investești în afaceri pe care le înțelegi cât de cât. Eu mai investesc și la Bursă și mai aud ponturi cu (n.red.: să investească în) nu știu ce companie de pharma, am zis că nu înțeleg nimic, la modul serios. Am încercat cu sume mici și mi-am dat seama că, dacă nu știi, stai în banca ta. Și acolo investesc în companii pe care cât de cât le pot înțelege, în companii gen Microsoft, Apple, Google, care mâine nu se fac praf”, a declarat Mircea Căpățînă, co-fondator și director de marketing SmartBill, pentru UNICA.ro.

Ceilalți trei investitori din sezonul 4 „Imperiul Leilor” sunt Dragoș Petrescu, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, și Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier.

Foto: Instagram; PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton