Interviu cu Dan Bittman: „Dragostea e pe primul loc în viaţa mea”

.

Refăcut complet după problemele pe care le-a avut cu vocea, artistul a început un turneu cu trupa Holograf, un nou sezon „X Factor” si încearcă, în acelaşi timp, să se dedice cât mai multor momente în familie.
A trecut o buna perioada de la reîntoarcerea ta pe scena. Cum a decurs acest timp?
A fost o perioada plina si frumoasa: am facut ceea ce stim noi mai bine, am avut o mulţime de concerte prin ţara. Mai mult decât atât, pe 11 octombrie, am început un nou turneu naţional.
Cum îţi menajezi acum vocea, mergi periodic la control?
Momentan nu fac nimic special, nu ma menajez deloc, pentru ca nu am de ce. A revenit totul la normal.
Când te-ai reîntors pe scena, care a fost primul tau gând?
Am avut emoţii constructive. Facusem deja repetiţii cu trupa, stiam ca pot cânta din nou fara probleme si, în plus, veneam dupa o binemeritata vacanţa, asa ca eram plin de energie.
Aţi lansat un nou videoclip, pentru piesa „Roua dimineţii”. Spune-ne câteva cuvinte despre acest single.
Noul single „Roua dimineţii” e extras de pe cel mai recent album Holograf, „Love Aff air”, si va fi coloana sonora a fi lmului „Ultimul zburator”, ce urmeaza sa fie lansat la începutul anului viitor. De asemenea, videoclipul conţine si secvenţe din film, idee care ne-a încântat, pentru ca actorii sunt foarte expresivi, iar povestea si imaginile se potrivesc excelent cu piesa si cu mesajul ei.
Cum decurge noua ediţie „X Factor”? La ce sa ne asteptam de la noile reprezentaţii?
Sunt foarte entuziasmat! Eu ma ocup de grupa celor sub 20 de ani si am avut o surpriza formidabila: sunt copii foarte talentaţi, cantă excepţional, se mişcă foarte bine şi sunt drăguţi foc. Va fi o concurenţă acerbă!
Îţi place să fii jurat?
Am inceput să mă obişnuiesc şi imi place mult. Insă e şi dificil uneori, pentru că trebuie să alegi dintre concurenţi foarte buni. Atunci intervin şi criterii subiective, dar ne asumăm toţi trei juraţii acest lucru.
Cât de mult contează relaţionarea cu colegii tăi Delia şi Cheloo?
Ne inţelegem foarte bine, ba chiar organizăm periodic intalniri in Centrul Vechi, la care participăm atat noi trei, cat şi foşti concurenţi de la „X Factor”. Am rămas in relaţii foarte bune cu aceştia, indiferent dacă au fost eliminaţi pe parcurs sau au ajuns mai departe in competiţie.
Te flatează titlul de „cuceritor” care ţi-a fost atribuit de-a lungul timpului?
Mă flatează şi mă amuză acest titlu, insă nu mi se pare că mi se potriveşte.
Ce loc ocupă dragostea în viaţa ta?
Evident, e pe primul loc! Dragostea pentru persoana iubită, pentru copii, pentru rude… pentru tot ce ne inconjoară!
Eşti tată a trei băieţi. Care e primul lucru pe care îi vei învăţa când îţi vor spune că s-au îndrăgostit?
Incă nu m-am lovit de această situaţie, dar sunt convins că urmează, cat de curand. Ii voi sfătui să fie atenţi, insă ştim cu toţii că in astfel de cazuri sfaturile nu contează şi fiecare acţionează după cum ii dictează inima, sufletul şi conştiinţa.
Când te-ai îndrăgostit prima dată şi de cine?
Eram in clasa a şaptea şi m-am indrăgostit de o colegă nouă. Am fost prieteni buni şi am impărtăşit o dragoste copilărească, platonică. Ţinem legătura şi acum, vorbim din cand in cand. Ea este medic in Germania şi este căsătorită.
Ce îţi place să faci în timpul liber petrecut cu familia?
Incerc să petrec cat mai mult timp cu familia. Mergem in mici excursii, cea mai recentă fiind in Austria, unde am petrecut cateva zile extrem de plăcute şi de relaxante. Cand nu plecăm undeva, ne place să stăm acasă, impreună. Nu este necesar să facem ceva special ca să ne simţim bine. Tu şi Liliana Ştefan sunteţi împreună de peste 22 de ani.
Aţi putea fi un model având în vedere că tot mai multe cupluri se destramă?
Nu există modele sau reţete de succes, relaţiile sunt ca o loterie. Contează cat de bine reuşeşti să te inţelegi şi să te completezi cu partenera, insă trebuie să ţinem cont că nimic nu este veşnic. Trebuie totuşi să recunosc că noi doi am fost un caz fericit.
Ce îţi doreşti pentru viitorul apropiat?
Să am energie şi putere de muncă incat să duc la bun sfarşit toate proiectele din perioada următoare. Pe langă turneul despre care v-am spus, mai avem la sfarşitul lunii noiembrie două spectacole la Sala Palatului, cele pe care le-am amanat anul trecut.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton