Sacoul, un must have al toamnei. Inspiră-te de la Kate Middleton! Galerie Foto

.

Kate Middleton este o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba despre modă. La fiecare apariție publică, Prințesa de Wales surprinde prin eleganța și simplitatea sa. Nu apelează la accesorii scumpe pentru a-și înfrumuseța look-ul, ci la bunul gust.

De când a venit toamna și vremea s-a răcit, soția Prințului William a renunțat la rochiile florale și lejere și a revenit la ținute puțin mai călduroase. Astfel, Kate a fost văzută în ultima perioadă purtând mai multe sacouri, în diferite culori și stiluri.

Kate Middleton și sacourile pe care orice femeie și le dorește

Nu este un secret faptul că toți ochii sunt îndreptați asupra lui Kate MIddleton din clipa în care iese pe ușă. Fie că merge la școală cu cei trei copii ai ei, fie că participă la un eveniment sau merge la o organizație caritabilă pe care o susține, Prințesa de Wales este analizată din cap până în picioare.

Știind acest lucru, soția moștenitorului tronului britanic are mare grijă la ținutele sale. Iar în ultima perioadă, cele care au atras atenția tuturor sunt spectaculoasele sacouri.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, care era cunoscută pentru faptul că prefera să poarte haine cât mai colorate, Kate Middleton a adoptat și ea acest stil. Astfel că, Prințesa a început să apară în culori mai vesele și mai puternice.

Citește și: Povestea emoționantă a cerceilor purtați de Kate Middleton de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

Citește și: Kate Middleton, lecție de eleganță într-o ținută realizată la Piatra Neamț. Cât costă setul bej purtat de Prințesa de Wales

În luna octombrie, Kate a făcut furori cu unul dintre cele mai frumoase sacouri.

În timpul unei vizite la centrul sportiv național Bisham Abbey din Marlow, Kate a fost văzută purtând un sacou albastru regal. Haina, ce este marca Zara, în valoare de 60 lire sterline.

Zilele trecute, Kate a participat la un meci de rugby pentru a susține echipa Angliei. Aflată în tribune, Prințesa de Wales a strălucit într-un sacou alb, tot de la Zara, în valoare de 30 lire sterline, pe care l-a mai purtat și cu altă ocazie.

Tot la Zara a apelat soția Prințului William și la sfârșitul lunii septembrie, când a optat să meargă la un eveniment într-un sacou roșu. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni negri și balerini.

Alexander McQueen, unul din desingerii preferați ai Prințesei de Wales

Un alt sacou cu care Kate Middleton a atras toate privirile a fost unul verde de la Burberry. Aceasta a ales să poarte acest sacou în timpul unei vizite la o fabrică de textile.

La fel de elegantă a fost Prințesa Catherine și în timpul unei vizite la o închisoare de lângă Sutton. Atunci, Kate Middleton a ales să îmbrace un sacou albastru navy creat de unul dintre designerii ei prefarți, Alexander McQueen.

Citește și: Kate Middleton, în scaun cu rotile, pe terenul de rugby. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Citește și: Kate Middleton a îmbrăcat același costum de două ori într-o săptămână. Cât costă și ce brand este / Foto

Kate a arătat șic într-un sacou bej cu dungi albe, marca Blaze Milano, în timp ce a mers cu Prințul William și cei trei copii ai lor la un eveniment în Gloucestershire.

Un alt eveniment important la care Prințesa de Wales a ales să poarte un sacou a fost redeschiderea National Portrait Gallery un sacou alb cu detalii negre, semnat Self Portrait, care, împreună cu o fustă albă plisată, costă 450 lire sterline.

Kate Middleton a apelat din nou la Alexander McQueen pentru o vizită oficială. Soția Prințului William a apărut într-un sacou roz în ziua în care a mers la Foundling Museum din Londra. Nu este prima dată când aceasta apare cu acest sacou, aflându-se în garderoba ei din 2022.

Un alt sacou cu care Kate a ieșit în evidență a fost unul galben, cu un singur nasture, de la LK Bennett, în valoare de 359 lire sterline, potrivit Daily Mail.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată sacourile purtate de Kate Middleton pe care orice femeie și-ar dori să le aibă în garderobă

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton