Inna, apariție incendiară la Amsterdam. Artista, moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

.

INNA a oferit un spectacol incendiar la deschiderea Grand Prix-ului de Formula 1 din Olanda, cucerind publicul cu o reprezentație de neuitat. Artista a fost invitatul surpriză al grupului Kris Kross Amsterdam, alături de care a electrizat scena cu interpretarea super hitului internațional “Queen of My Castle”, o piesă care a făcut furori în topurile muzicale globale. Acest moment grandios marchează o premieră istorică, INNA devenind primul artist român care urcă pe scena prestigioasei curse de Formula 1, confirmându-și statutul de artist internațional.

Inna, apariție sexy la Formula 1

Inna și-a făcut apariția la Formula 1, în Olanda, unde a cântat alături de Kris Kross piesa „Queen of My Castle”. Artista în vârstă de 37 de ani a încântat publicul prezent nu doar prin interpretarea sa, dar și prin ținuta incendiară pe care a purtat-o.

Cântăreața a ales să îmbrace o pereche de blugi evazați și un crop top alb, care îi scotea în evidență abdomenul tonifiat. Mai mult, înainte de a urca pe scenă, Inna a avut un accesoriu spectaculos, o pălărie cu fundă și o piatră uriașă în mijloc, ce i se lăsa fluid pe spate.

Însă, după ce a fost anunțată, ea a renunțat la ineditul accesoriu, lăsându-și părul negru liber.

„Nu v-am spus, dar astăzi sunt Regina Castelului, voi cânta în ceremonia de deschidere a Formulei 1 din Amsterdam, cu Kris Kross. E foarte incitant, este ceva uriaș. Ne vedem!”, a afirmat cântăreața într-un clip postat Instagram.

Inna a devenit, weekend-ul acesta, primul artist român care a urcat pe scena cursei de Formula 1.

Citește și: Parada costumelor de baie a început. Cum arată Inna, Delia sau Lili Sandu în cele mai hot piese vestimentare

Citește și: Inna și-a cumpărat un apartament în Mamaia: „Mă laud cu vecini faimoși”. Primele imagini din imobil

Inna, moment surpriză la Grand Prix-ul Formula 1 din Olanda

Colaborarea dintre Kris Kross Amsterdam și INNA pentru “Queen of My Castle” este un real succes. Piesa este pe #5 în Radio Chart-ul din Franța! De asemenea, domină topurile din țări precum Olanda (#6), Lituania, Bulgaria, Cehia, Letonia, Croația, Turcia, Slovacia și Serbia. De asemenea, piesa a fost imnul oficial al festivalului Neversea, clasat pe locul 23 în lume, unde INNA a interpretat-o alături de Kris Kross Amsterdam.

Citește și: Liviu Vârciu, imagini spectaculoase din luna de miere. Artistul și soția lui, Anda Călin, au ales o destinație exotică

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul Mamaia 2024. Loredana Groza, Anca Țurcașiu și Lidia Buble, elegante pe scena concursului / Foto

INNA își continuă ascensiunea internațională impresionantă. Artista a obținut recent discul de platină în Franța pentru colaborarea cu R3HAB și Sash! pentru piesa „Rock My Body”, care a înregistrat un record de peste 30 de milioane de stream-uri. Anul 2024 a fost unul spectaculos pentru artistă, fiind prezentă pe scenele celor mai mari festivaluri internaționale, inclusiv Tecate Pa’l Norte și Tecate Emblema din Mexic, alături de artiști de renume precum Imagine Dragons, Thirty Seconds to Mars, Placebo, Anitta, Calvin Harris, și Sam Smith.

De asemenea, a urcat pe scena UNTOLD Dubai și urmează să cânte la Festivalul Lovestream din Bratislava, împărțind scena cu nume mari ca 50 Cent, Rita Ora, și Tiesto. În plus, la începutul anului, INNA a fost în turneu în Statele Unite, susținând concerte în orașe precum Los Angeles, Toronto, New York și Miami.

De asemenea, INNA a lansat cel de-al patrulea album rezultat în urma Dance Queen’s House – “Everything or Nothing”, dar şi “El Pasado”, album compus integral în limba spaniolă de INNA.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Inna la Grand Prix-ul F1 din Olanda

Sursă foto: PR, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton