Incendiu lângă casa Amaliei Bellantoni de la „Chefi la Cuțite”. Cum se simte: „Am fost trezită de o explozie” / Video

.

Amalia Bellantoni a făcut primele declarații după ce un incendiu a izbucnit lângă casa ei. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a spus că a fost trezită de un fum foarte gros și de o explozie.

Un incendiu s-a produs în această dimineață lângă casa Amaliei Bellantoni, concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Deși la doar 50 de metri de locuința ei s-ar afla o stație de pompieri, Amalia a declarat că nu s-a intervenit rapid.

Amalia Bellantoni, primele declarații după ce un incendiu a izbucnit lângă casa ei

Casa Amaliei Bellantoni a fost inundată în timpul eforturilor pompierilor de a stinge flăcările care cuprinseseră un restaurant aflat lângă. Amalia Bellantoni a făcut primele declarații pe rețelele sociale și la Antena Stars.

„Alo, pompierii! Arde casa! Mi-a închis telefonul, nu-i posibil! Nu se poate respira, este un fum de nu se poate respira! Este incendiu la casa mea, lângă casa mea, la restaurantul de lângă. De o oră am sunat și am chemat pompierii, dar nimeni nu face nimic în centrul Bucureștiului!”, a declarat Amalia Bellantoni pe Instagram.

Citește și: Amalia Bellantoni a devenit profesoară. Părinții, revoltați de nota luată de fosta concurentă Chefi la Cuțite la titularizare

Citește și: Amalia Bellantoni de la „Chefi la cuțite”, atacată pe stradă. Ce s-a întâmplat

Amalia Bellantoni: „Ne-au inundat casa”

Cu mai multe ore în urmă, Amalia Bellantoni a publicat un videoclip cu momentul în care sună pompierii. Până acum, postarea are peste 7 mii de aprecieri și niciun comentariu. Amalia a repostat ulterior videoclipul și pe Instagram. Despre cele întâmplate, Amalia a făcut mai multe declarații la Antena Stars.

„Am fost trezită de un fum foarte gros și de o explozie. Ardea efectiv lângă casa noastră, perete lângă perete. Deși la 50 de metri se afla o stație de pompieri totuși nu s-a intervenit rapid. Ne-au inundat casa, le-am zis să vină pe partea noastră a casei să stingă flăcările. Înainte de venirea pompierilor am încercat, noi împreună cu mai mulți vecini, cu furtunurile de apă, cu găleți, cu extinctoare, să stingem focul. Puteam să ardem în casă ca șobolanii“, a declarat Amalia Bellantoni la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Amalia Bellantoni, Sicilianca de la „Chefi la cuțite”, amenințată cu moartea

Citește și: De ce nu vrea actrița Diana Cavallioti ca fiica să îi calce pe urme: „Poate sare peste meseria asta”/ Exclusiv

Cine este Amalia Bellantoni

Amalia și soțul ei de origine siciliană, Domenico Bellantoni, dețin un restaurant de care se ocupă împreună. Domenico este bucătarul chef al locației, iar Amalia se ocupă de partea administrativă. Perechea mai deține împreună și o fabrică unde produc brânzeturi.

Odată cu participarea la „Chefi la cuțite” în 2019, Amalia Bellantoni a devenit persoană publică și creator de conținut online. Are o comunitate de peste 10.000 de urmăritori pe Instagram și de peste 123.000 pe TikTok. Amalia este licențiată în domeniul juridic și a lucrat ca stewardesă înainte de a intra în domeniul afacerilor alături de soțul ei. Amalia și Domenico au doi copii.

Foto: Instagram/Amalia Bellantoni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton