Încă o lovitură pentru Harry și Meghan! Familia regală a ignorat aniversarea lui Lilibet

.

Familia regală îi respinge încă o dată pe Prințul Harry și pe Meghan Markle și ignoră public cea de-a doua aniversare a fiicei lor, Prințesa Lilibet.

Spre deosebire de anul trecut, canalele oficiale de socializare ale familiei regale nu au postat nimic, duminică, când era ziua de naștere a lui Lilibet.

Regele Charles și Camilla nu au avut nicio urare oficială pentru Lilibet

Și o sursă regală susține că regele Charles al III-lea și Regina Camilla nu au făcut niciun fel de urări oficiale pentru ziua micuței Lili, deoarece „nu marchează zilele de naștere ale membrilor care nu lucrează”.

„Ei, desigur, îi urează lui Lilibet la mulți ani, dar nu public”, a spus o persoană din anturajul familiei regale, conform presei străine.

Regina Elisabeta „a sărbătorit-o” anul trecut

Spre deosebire de Charles, care nu a recunoscut ziua de naștere a lui Lilibet pe rețelele de socializare, Regina a gestionat în mod diferit situația anul trecut.

Elisabeta i-a urat lui Lilibet la mulți ani, în 2022, cu doar câteva luni înainte de moarte. Suverana s-a stins în septembrie, la vârsta de 96 de ani.

„Îi urez lui Lilibet la mulți ani!”, a apărut scris pe contul ei oficial de socializare la acea vreme. Regalii i-au urmat exemplul, Lilibet primind urări publice de la Charles, în vârstă de 74 de ani, precum și de la fratele lui Harry, Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și de la soția acestuia, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani.

Citeşte și: Harry a mers la Palatul Buckingham când familia regală era ocupată cu încoronarea. Care este motivul?

Citeşte și: Harry recunoaște că a existat un moment în care Regina l-a dezamăgit. Povestea are legătură cu Meghan Markle

Lilibet, aniversată de Meghan și Harry în California

Dar anul acesta s-a lăsat tăcerea. Gestul inexplicabil nu i-a împiedicat pe Harry, 38 de ani, și pe Markle, 41 de ani, să sărbătorească aniversarea fiicei lor.

Ducele și ducesa de Sussex – care mai au, de asemenea, un fiu de 4 ani, pe Prințul Archie – au făcut o petrecere în California pentru Lilibet. Cu toate astea, o altă sursă a susținut că Charles plănuia să-i trimită lui Lilibet un cadou pentru ziua ei de naștere și și-a pus asistenții să caute.

Lilibet s-a născut în California în urmă cu doi ani, asta după ce ducii de Sussex și-au dat demisia din funcțiile lor regale, în 2020, și s-au mutat în Montecito.

Citeşte și: Ce poziție va ocupa Camilla dacă Regele Charles moare înaintea ei. Cine va ajunge pe tron

Citeşte și: Regele Charles s-a gândit la fiul lui Harry în ziua încoronării. Ce i-a transmis lui Archie

Archie a împlinit patru ani în ziua în care a fost încoronat Charles

Între timp, a patra aniversare a lui Archie a fost în aceeași zi cu ceremonia de încoronare a lui Charles, pe 6 mai.

Meghan Markle a rămas acasă, în California, pentru sărbători ziua de nașere a fiului ei, în timp ce Harry a călătorit la Londra pentru a participa la ziua istorică a tatălui său. Prințul s-a întors rapid în SUA pentru a se alătura familiei sale la festivități.

Harry și Markle nu mai au o relație bună cu familia regală după ce au atacat în ​​mod repetat monarhia în mai multe interviuri și au lansat o carte controversată , „Spare” .

Foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton