Ce se întâmplă în spatele ușilor închise între Prințul William și Kate Middleton: „Au certuri groaznice”

.

Kate Middleton și Prințul William par a forma cuplul perfect. În ultimii ani cei doi au început să își exprime afecțiunea în public și întotdeauna au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Însă se pare că, în spatele ușilor închise, lucrurile nu sunt întotdeauna lapte și miere între Prinții de Wales.

Potrivit unei noi cărți, Prințesa Catherine și moștenitorul tronului britanic au câteva porecle unul pentru celălalt, care se schimbă atunci când tensiunea și neînțelegerile își fac loc în cuplu.

Relația tumultoasă a lui Kate Middleton cu Prințul William

Autorul regal Tom Quinn a făcut afirmațiile în cartea sa „Gilded Youth: An IntimateHistory of Growing Up in the Royal Family”. În paginile cărții, acesta susține că relația cuplului nu este întotdeauna bună, pe baza unor declarații ale personalului palatului.

Vorbind despre căsnicia aparent perfectă a Prințului William și Kate Middleton, Quinn a spus: „Cineva de la palat mi-a povestit despre poreclele pe care le au unul pentru celălalt. Dar nu totul este frumos”.

„Au certuri groaznice în care aruncă unul în celălalt cu lucruri. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă și William la fel. Dar nu întotdeauna sunt așa. Stresul lor este datorat de faptul că sunt în permanență înconjurați de ajutoarele de la palat. Este ca un roman de Jane Austen”, a precizat autorul, citat de Mirror.co.uk.

Citește și: Operația despre care Kate Middleton nu vorbește niciodată. Ea și Prințul William au aceeași cicatrice / Foto

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul William și Kate Middleton. Imagini de colecție din tinerețea lor. „Ne-am distrat foarte tare!”

Cu ce porecle se alintă Kate Middleton și Prințul William

În cartea sa, Quinn a dezvăluit și care sunt poreclele cu care William și Kate se alintă, acestea fiind „babe”, „Babykins” sau Ducesa Doolittle. Dar nu toate poreclele sunt nevinovate. Potrivit unei surse, atunci când Prințul este supărat pe soția lui, el îi spune „darling” (n.r. dragă) cu o schimbare distinctă de ton.

Autorul a completat: „Kate este foarte calmă. William este cel care se încinge puțin mai repede. Vedem un exemplu în acest sens în cartea lui Harry. Dar Kate este foarte liniștită. Ea este cea care va încerca să calmeze lucrurile. Desigur, în privat, William și Kate, ca orice alt cuplu, se ceartă, țipă unul la celălalt și își spun lucruri neplăcute. Totuși, ea obișnuiește să liniștească tensiunile, iar el cedează întotdeauna deoarece a avut parte de suficiente tulburări emoționale, precum divorțuri și certuri în copilăria sa, astfel că urăște confruntările”.

Citește și: Kate Middleton o copiază pe Angelina Jolie? Ținutele asemănătoare pe care le-au purtat pe covorul roșu

Citește și: Uddi va deveni tată pentru a doua oară. Artistul nu vorbește despre mama copilului. „Sunt un om pe cale de dispariție!”

Prințesa de Wales a revenit acasă, după operația abdominală

Kate Middleton, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale, a revenit acasă după mai multe zile petrecute la spital, sub supraveghere medicală. Prințesa de Wales urmează să își continue recuperarea acasă, înconjurată de soțul ei și cei trei copii ai lor.

În perioada în care Catherine s-a aflat la spital, William și-a amântat toate obligațiile pentru a putea fi alături de ea și pentru a se ocupa de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, Kate a revenit acasă, la Windsor.

„Prințul și Prințesa doresc să mulțumească enorm întregii echipe de la Clinica din Londra, în special personalului de îngrijire dedicată, pentru îngrijirea pe care au oferit-o. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume”, se mai arată în comunicat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton