În ce relaţii este CRBL cu fiica sa, după divorţul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

.

CRBL şi Elena au decis să divorţeze după un mariaj de 16 ani, fără să ofere prea multe detalii despre motivul separării. Cei doi sunt părinţii unei adolescente de 14 ani, iar în lumina ultimelor evenimente, artistul a dezvăluit în ce relaţii se află acum cu fiica sa.

Ce relaţie are CRBL cu fiica sa, după divorţul de mama ei, Elena

CRBL (45 de ani) şi Elena (38 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate, după o căsnicie de 16 ani, fără să ofere prea multe explicaţii despre ce anume a dus la decizia despărţirii. Din povestea lor de dragoste a reieşit o fetiţă, astăzi o adolescentă în vârstă de 14 ani, pe nume Alessia, care, potrivit spuselor artisului, îi este o foarte bună prietenă.

Citeşte şi: CRBL și soția sa, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. „Această hotărâre nu a fost ușoară”. Ce a declarat despre fiica lor, Alessia

Citeşte şi: CRBL și soția lui, Elena, experiență inedită la Power Couple: „Mi-a fost greu să iau decizia de a participa”

CRBL a mărturisit pentru spynews.ro că este foarte apropiat de fiica lui şi că au două puncte comune de interes: dansul şi muzica. Artistul a recunoscut şi faptul că întotdeauna a încercat să o susţină şi să îi ofere fiicei sale libertatea de care un copil de vârsta ei are nevoie, însă întotdeauna, pe primul plan, s-a aflat educaţia.

Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiați, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool. Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă, respectul, iubirea, acolo rămân destul de sever, nu e cazul Alessiei, ea așa a fost învățată, dar trec mai repede nimicurile”, a declarat CRBL, pentru Spynews.ro.

Elena Viscu şi fiica ei s-au mutat din casa lui CRBL

După separare, fosta soţie a artistului, Elena Viscu, şi fiica lor, Alessia, s-au mutat din casa în care au locuit alături de CRBL, într-un cartier rezidenţial din apropierea Capitalei. Coregraful a rămas în casa din Pantelimon, iar acum îşi petrece timpul ca un burlac.

Citeşte şi: Unde s-au mutat Elena Viscu și fiica Alessia, după despărțirea de CRBL. Când ar fi început problemele dintre artist și soția sa

Citeşte şi: CRBL, despre viața lui după despărțirea de fosta soție, Elena Viscu: „E bine ca bărbat singur”. Cum va petrece primul Paște după divorț

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Nu am avut război, a fost doar pe pace. Noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat. (…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus CRBL, pentru „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.ro.

CRBL şi Elena au divorţat după 16 ani de căsnicie

CRBL şi Elena Viscu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Dansez pentru tine”, iar în 2008 au decis să îşi unească destinele oficial. În cursul anului 2024, foşti soţi au participat şi la emisiunea „Power Couple”, unde se autointitulau un cuplu de neînvins şi declarau că nimic nu i-ar putea despărţi, motiv pentru care vestea divorţului a uluit pe toată lumea.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton