În ce a investit Mara Bănică suma câștigată la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. „Gata, ăștia-s banii de la Pro TV!”

.

Mara Bănică și-a cumpărat o nouă locuință și a folosit banii câștigați după participarea la emisiunea de la Pro TV, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pentru amenajarea ei.

Jurnalista, în vârstă de 47 de ani, a locuit până acum într-un apartament cu trei camere, ce i-a aparținut soțului. Dar pentru că familia s-a mărit, după venirea pe lume a fetiței Donca Maria, Mara și partenerul ei de viață au decis să se mute într-o casă mai spațioasă, undeva în centrul Bucureștiului. Mara Bănică a precizat că suma de 20.000 de euro de la Pro TV s-au dus în termopane și în instalația de încălzire a podelei.

„Casa e șantier acum!”

„Este, de fapt, un apartament într-o casă  boierească pe care l-am luat-o de la zero, în centrul Bucureștiului. Am un etaj întreg aici, cinci camere la etajul casei. Casa e șantier acum. Până la acest moment, doar în amenajare am băgat 53.000 de euro. Ușile din stejar masiv au costat vreo 13.000 de euro, parchetul 10.000 de euro, marmura vreo 3.000 de euro.

Prin urmare, cu banii de la Pro TV eventual amenajam doar o cameră și jumătate. Termopanele au fost 9.000 de euro, încălzirea în pardoseală vreo 11.000 și, gata, ăștia-s banii de la Pro! Casa fiind boierească, am vrut să păstrez patina timpului, am folosit numai lemn masiv. Așa îmi plac mie casele, boierești!”, a relatat Mara Bănică, pentru click.ro.

„Am vândut casa părintească”

Mara Bănică a mai precizat că a vândut casa bătrânească pentru a achiziționa un teren în afara Bucureștiului. Planul este ca în 2023 să își amenajeze acolo o casă de vacanță.

Citeşte şi: Mara Bănică: „Am avut nopți în care am dormit doar 43 de minute” Jurnalista are o fiică în vârstă de o lună

Citeşte şi: Mara Bănică, din nou pe masa de operație. Ce intervenție a suferit vedeta: „Nu-mi puteam ridica fetița în brațe”

Citeşte şi: Mara Bănică a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale

Citeşte şi: De ce a acceptat Mara Bănică să participe în sezonul 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Eu am vândut casa părintească și am cumpărat un teren mare în afara Bucureștiului. O să facem acolo o casă de vacanță sau de bătrânețe. Ne apucam la anul. Deocamdată, finalizăm apartamentul de aici din oraș pentru că școala copilului e în centru. Total ca investiții cele două case cred că o să ne ducă undeva la jumătate de milion de euro. Fac zestre la copii!” – a mai precizat jurnalista, pentru aceeași sursă.

Mara Bănică și soțul ei sunt căsătoriți din 2021. Pe 1 februarie, cei doi au devenit părinții unei fete, pe nume Donca Maria. Bănică mai are un fiu, Dima, dintr-o relație scurtă din trecut.

„Tocmai ce i-am schimbat medicamentele pentru colici, căci a plâns nopți la rând! Acum s-a potolit. I-am dat niște pastile din Germania și văd că-i merge mai bine. Am avut nopți în care am dormit doar 43 de minute și are faza medie de colici. Eu stau non-stop cu fetița. Am chemat deja la interviu o bonă, româncă. Am nevoie de cineva cu program 9-18.

Dar trebuie să-i placă și lui bărbată-meu. Eu, de o lună, am ieșit doar de trei ori din casă, asta cât a fost soțul meu în țară. În rest, sunt consemnată la domiciliu. Mi-am angajat, în schimb, un șofer pentru băiatul meu, Dima, care să-l ducă și să-l ia de la școală” – a explicat ea, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton