“Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi”. Simona Halep, dezvăluiri din viața personală. Cine o ajută cu treburile casnice

.

Înaintea turneului de la Linz, Simona Halep a acordat un interviu fostei jucătoare de tenis Barbara Schett, în prezent jurnalistă. Sportiva noastră a dezvăluit mai multe lucruri din viața ei personală, de după căsătorie, inclusiv faptul că are în plan să devină mamă, în viitorul apropiat.

Simona Halep a mărturisit că și-ar dori trei copii, dar crede că lipsa timpului o va împiedica să-și îndeplinească visul, așa că e posibil să aibă doar doi.

Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a povestit Simona.

Întrebată în ce măsură are timp să se ocupe și de treburile casnice, sportiva noastră a dezvăluit că are o persoană de încredere, care o ajută acasă.

Citește și – Înainte de a face COVID-19, Petrică Mîțu Stoian se vindecase de cancer

Citește și – Actorul Paul Rudd, desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață”

Citește și – Andreea Marin, despre divorțurile sale: „Am dat și greș, n-am ales bine”

Citește și – Lidia Buble, probleme cu oamenii legii după ce a fost oprită în trafic. Ce a pățit artista

Citește și – Adriana Trandafir, dezvăluiri șocante la Asia Express: „Am avut o moarte clinică”

Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton