Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

.

Cristina şi Andrei Rotaru sunt doi dintre cei mai discutați concurenți ai emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1. Povestea lor de dragoste a început în anul 2014, când au participat la emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”. De atunci şi până în prezent, relația lor a evoluat spectaculos, iar transformările fizice prin care au trecut amândoi sunt cu adevărat uimitoare, după cum se poate vedea în galeria foto.

Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii, foşti participanţi ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”

Andrei și Cristina Rotaru, concurenţii din sezonul opt de la Insula Iubirii, și-au început povestea de dragoste în cadrul show-ului „Mireasă pentru fiul meu” în anul 2014. La acel moment, cei doi tineri s-au întâlnit și și-au format o legătură profundă care, în ciuda provocărilor, a rezistat testului timpului.

Participarea lor la „Mireasă pentru fiul meu” a fost punctul de plecare al unei relații ce avea să se dovedească durabilă și plină de provocări. Emisiunea, difuzată pe Antena 1, a avut un impact semnificativ asupra vieților lor. Cristina și Andrei s-au remarcat prin chimia evidentă și compatibilitatea lor, iar în fața camerelor de filmat, cei doi și-au expus sentimentele, devenind unul dintre cele mai iubite cupluri ale sezonului respectiv.

Citeşte şi: Cornel de la „Insula Iubirii”, declarat mort în Italia, după ce a suferit un accident foarte grav: „Faţa i-a fost reconstruită”

Citeşte şi: Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția Biancăi Mitroi după ce toată țara a aflat ce i-a făcut iubitul ei, Robert Braia. „Am făcut ce am făcut!”

Cristina şi Andrei Rotaru s-au schimbat radical, după 10 ani de relaţie

De-a lungul celor zece ani care au trecut de la debutul lor în emisiunea matrimonială, Cristina și Andrei au evoluat semnificativ. Imaginile de atunci îi prezintă pe cei doi într-o lumină complet diferită față de cum arată astăzi. Tinerii și entuziaști la începutul relației lor, au fost criticați inițial de unii telespectatori, dar au reușit să treacă peste toate obstacolele, investind constant în relația lor​

În 2014, când au participat la „Mireasa pentru fiul meu”, Andrei și Cristina erau doi tineri entuziaști, în căutarea sufletului pereche. Imaginile din acea perioadă îi arată într-o lumină diferită, cu trăsături mai tinerești și mai puțin definite.

Cei doi concurenţi de la „Insula Iubirii” au devenit mai maturi, iar pasiunea lor pentru sport și un stil de viață sănătos este evidentă. Andrei, care a fost mereu un fan al fitness-ului, a dezvoltat o musculatură impresionantă, în timp ce Cristina şi-a tonifiat vizibil corpul.

De ce au venit la „Insula Iubirii”

Decizia de a participa la „Insula Iubirii” a fost motivată de dorința de a-și testa din nou relația, într-un context diferit. După zece ani împreună, Cristina și Andrei au simțit nevoia să vadă dacă flacăra iubirii lor mai arde la fel de intens. Andrei a declarat că, deși se simte încă foarte atras de soția sa, are îndoieli legate de sentimentele acesteia față de el. Cristina, pe de altă parte, a recunoscut că în viața de zi cu zi este uneori dificil să acorde partenerului atenția și afecțiunea de care acesta are nevoie​

„Suntem atrași foarte tare unul de celălalt sau cel puțin eu de ea, nu știu ea de mine. Chiar îmi doresc să văd lucrul ăsta și de asta sunt și aici. Ca ea mereu spune că eu sunt așa, că nu știu ce, că mă iubește, dar nu îmi arată, abia aștept să văd ce pasiune ai tu pentru alții, dacă nu, te rezolv eu acasă”, a spus Andrei în timpul testimonialelor la Insula Iubirii.

„În viața de zi cu zi, mai întâlnești și alte neînțelegeri sau activități și poate nu îți mai acorzi importanța aia și toată dragostea față partener și am greșit și Andrei își dorește lucrul ăsta și a subliniat de fiecare dată când a avut ocazia”, a declarat şi Cristina.

Participarea la „Insula Iubirii” este o provocare majoră pentru Andrei Rotaru și Cristina. Emisiunea le oferă oportunitatea de a-și testa limitele și de a vedea dacă relația lor poate rezista tentațiilor și provocărilor externe.

Sursa foto: A1.ro, Capturi Video şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton