Drama ascunsă care i-a marcat pe Nea Mărin și pe soția lui pe viață. „Am crezut că s-a terminat lumea”

.

Marin Barbu (65 de ani), cunoscut publicului drept Nea Mărin, are o familie frumoasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Celebrul coregraf este căsătorit cu soția, Mioara, sa de mai bine de patru decenii și are două fete – Dana și Larisa. Soții Barbu au avut și un băiat, dar acesta a murit la scurt timp după naștere.

Nea’ Mărin: „Am avut momente foarte grele!”

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit coregraful în cadrul unei emisiuni, fără să dea prea multe detalii despre tragedie.

De-a lungul anilor, Nea’ Mărin a făcut diverse sacrificii pentru ca familiei sale să nu-i lipsească nimic. El a povestit în cadrul unui podcast că a fost o vreme, după Revoluție, în care a lucrat ca taximetrist pentru a face rost de bani, după ce rămăsese fără serviciu.

„Am avut momente foarte grele. Înainte de Revoluție, eram prim-solist, dansam la toate cârciumele. Aveam spectacol de la 18:30 până la 20:30 și la 21:30 eram la Pescărușul. A doua zi aveam spectacol la bulevard. Am dus-o așa vreo 10 ani. La Revoluție, când eram obișnuit să am atâta activitate, să vină și 23 august. M-am trezit cu doi copii, unul de doi ani, Larisa, și cealaltă de opt ani, fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie.

Vezi în GALERIA FOTO imagini rare cu frumoasa familie a lui Nea’ Mărin

Un an am fost taximetrist. I-am dus pe lăutari la nunți și, după un an și jumătate, cam pe la începutul lui 1992 am început iarăși turneele. Am început să predau în străinătate. Unde n-am fost? Din Ungaria până în Belgia, Franța, Olanda. Am lucrat cu mulți la cursuri: am avut elevi din Taiwan, Hong Kong, americani, japonezi”, a declarat Nea’ Marin.

„Soția mea m-a sprijinit foarte mult”

Prezentatorul emisiunii „Poftiți pe la noi” și-a întâlnit soția, pe Mioara, în copilărie, amândoi fiind dintr-un sat din Teleorman. Cei doi sunt căsătoriți de 45 de ani, iar acum când fetele sunt mari și au familiile lor, Nea’ Mărin și Mărioara au la dispoziție mai mult timp pentru ei și merg adesea la diverse evenimente.

„În ultimul timp am zis să-mi iau soția la evenimente, că destul a stat fără mine, ani de zile. A ieșit la pensie, am ieșit și eu la pensie și acum avem timp să ne ocupăm mai mult de noi. În viață așa e… unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine. La mine așa a fost, soția mea m-a sprijinit foarte mult, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Dacă nu ai în spate o femeie care să te susțină, nu poți să faci nimic.

Noi ne-am născut în același sat, în Teleorman, am copilărit împreună, suntem împreună de 45 de ani, nu avem de ce să ne certăm. Totul este ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Să dea Dumnezeu la toți românii să li se întâmple ce mi se întâmplă mie” – a mărturisit el recent, pentru Antena Stars.

Larisa, una dintre fetele coregrafului, i-a călcat pe urme

Citeşte şi: Interviu cu Nea Marin: ”Sunt un berbec perfecționist”

Citeşte şi: Când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte. Nea Mărin: „Pentru mine e un șoc”

Citeşte şi: Nea Marin, despre sarcina Danielei Crudu: „Mă bucur că și-a găsit liniștea”

Citeşte şi: Nea Mărin, pe masa de operație la 64 de ani. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul coregraf

Tot despre soția lui, dar cu o altă ocazie, coregraful spunea că de-a lungul timpului l-a sprijinit necondiționat în carieră.

„Ea este cea care mă împinge de la spate atât în domeniul artei coregrafice, cât și în ceea ce înseamnă televiziunea. Mă bucur foarte mult că vara asta a venit și ea în vizită la o pensiune, pentru că a avut ocazia să vadă cât de mult muncesc” – a spus el într-un interviu pentru Unica, acum câțiva ani.

Dana și Larisa, fetele coregrafului sunt la casele lor și au propriile familii. Larisa i-a călcat pe urme tatălui ei, fiind profesoară de dansuri populare. Dana, fata cea mare, l-a făcut bunic pe Nea’ Mărin, aducându-i pe lume pe Darius Andrei și pe Ana Maria.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton