Imagini rare cu cele trei fete ale lui Mark Zuckerberg. Fondatorul Facebook a împlinit 40 de ani

.

Mark Zuckerberg a împlinit 40 de ani, iar soția lui, Priscilla, i-a pregătit o surpriză de proporții. Cu această ocazie, fondatorul Facebook a distribuit pe rețelele de socializare și câteva imagini rare cu cele trei fete ale sale, Aurelia, August și Maxima.

Mark Zuckerberg a împlinit 40 de ani

Mark Zuckerberg a împlinit pe 14 mai 2024 vârsta de 40 de ani și a sărbătorit alături de soția lui, Priscilla Chan, și cele trei fiice ale cuplului, Maxima (8 ani), August (6 ani) și Aurelia (13 luni). Fondatorul Meta a distribuit pe Instagram și Facebook imagini de la aniversarea sa, printre acestea aflându-se și câteva fotografii rare cu copiii lor.

În imagini, Zuckerberg poate fi văzut înconjurat de fetele lui mai mari, în timp ce micuța Aurelia stă în brațele mamei sale.

Postarea lui Zuckerberg a împărtășit mai multe scene de la petrecerea sa de naștere, inclusiv o fotografie drăguță a CEO-ului tech și a fiicelor sale într-o recreare a dormitorului copilăriei sale, unde Zuckerberg a învățat să codifice.

„Recunoscător pentru primii 40 de ani! Priscilla mi-a organizat o mică petrecere și a recreat o grămadă de locuri în care am trăit înainte”, a scris el.

Citește și: Frumoasa poveste de dragoste dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan. Fondatorul Facebook este căsătorit de 12 de ani

Citește și: Ce semnificație are numele fetiței lui Mark Zuckerberg. Micuța Aurelia a cucerit inimile internauților

Priscilla a recreat camera în care soțul ei a crescut, camera de cămin a universității Harvard în care el a creat Facebook, primul apartament în care el a locuit care era dotat doar cu o saltea, precum și biroul în care spune că a lucrat zi și noapte.

Fondatorul Meta, imagine rară cu cele trei fete ale sale

Atât Mark Zuckerberk, cât și Priscilla Chan au distribuit pe Instagram câteva fotografii cu fetele lor.

„Arătându-le fetelor mele camera în care am crescut”, a scris Mark Zuckerberg despre poza în care apare cu fiicele lui.

„În timp ce mă gândesc la cele 21 de zile de naștere ale lui Mark pe care le-am petrecut împreună, unul dintre lucrurile mele preferate despre Mark este modul în care crede cu adevărat în oameni. El vede potențialul din noi toți. Nu am idee ce aventuri urmează, dar sunt aici pentru toate. Pentru cât mai multe”, a scris Prinscilla Chan în mediul online, unde a postat mai multe imagini de la petrecerea aniversară a soțului ei.

Citește și: Gina Pistol, imagine emoționantă cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine: „Cea mai bună parte din mine”

Citește și: De ce și-a mutat Simona Pătruleasa fiica la o școală privată. „Am avut niște dezamăgiri!”

În una din fotografiile publicate de soția lui Mark Zuckerberg, cei doi apar înconjurați de Maxima, August și Aurelia, în timp ce se sărută.

La cea de-a 40-a sa aniversare, fondatorul Meta a avut ocazia să își amintească de cele mai importante locuri în care și-a petrecut viața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu fetele lui Mark Zuckerberg și ale Priscillei Chan

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton